Gertjan van de Groep

Managing Director

Mijn naam is Gertjan van de Groep en ik ben Managing Director bij Van de Groep & Olsthoorn. Naast dat ik leiding geef aan het team ben ik zelf nauw betrokken bij de vaste of interimopdrachten op directieniveau in de industrie. Daarnaast breid ik ook het netwerk van Van de Groep & Olsthoorn internationaal uit als bestuurslid in zowel de International Executive Search Federation (IESF) en Senior Management Worldwide (SMW Interim). Vanuit mijn achtergrond in werktuigbouwkundige productie- en logistieke organisaties voel ik me echt verbonden en goed thuis in de maakindustrie.

Ik studeerde in 1993 af aan de HTS werktuigbouwkunde in Utrecht en vulde die studie aan met een bedrijfskunde opleiding aan Nyenrode Business Universiteit, waar ik recent ook de commissaris-opleiding succesvol heb afgerond. Ik ben begonnen als Manufacturing/Lean Engineer en heb later gewerkt als Management Trainee in de logistiek. Na deze ervaringen begon ik eind 1997 als Consultant bij Van de Groep & Olsthoorn, het bedrijf dat mijn vader Wim in 1979 heeft opgericht. In 2007 nam ik het roer en de aandelen van mijn vader over en werd Directeur-Eigenaar. De combinatie van consultancy, ondernemerschap en management is me op het lijf geschreven. Mijn doel is om Van de Groep & Olsthoorn geleidelijk verder te laten groeien met behoud van het persoonlijke en directe karakter dat de dienstverlening bij ons kenmerkt.

Ik ben getrouwd en al ruim 30 jaar samen met mijn huidige partner, we hebben 2 studerende kinderen en sport is niet weg te denken uit mijn leven. Naast mijn voorzitterschap van een hockeyvereniging ben ik zelf nog actief hockeykeeper, ik golf graag, houd van wintersport, mountainbike op de Utrechtse Heuvelrug en heb met mijn zoon het kitesurfen opgepakt. Ben ik druk? Stephen Covey heeft er een mooie spreuk voor:  “If you want to get something done, give it to a busy man”.

Meer

Experts

Director International Management Search

Sr. Consultant

Sr. Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Communicatie Specialist

(International) Executive Assistant