Op zoek
naar de volgende stap?

Als Executive Search-bureau gespecialiseerd in de Techniek & Industrie bieden wij de meest uitdagende posities bij de mooiste (familie)bedrijven in deze sector. Bekijk onze actuele posities of registreer u zodat wij u op de hoogte houden van nieuwe uitdagingen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Heeft u interesse in een tijdelijke opdracht als Interim Manager? Ook dan helpen we u graag verder.

De mooiste posities
in de Techniek & Industrie

Dankzij ons grote netwerk van opdrachtgevers bieden wij uitdagende functies bij de mooiste bedrijven in Nederland. We werken voor verschillende typen organisaties van familiebedrijven tot Private Equity-owned, en altijd in de Techniek & Industrie. Dankzij onze samenwerking met internationale netwerken bieden wij ook Interim Management- en Executive Search-posities in het buitenland.

Dankzij onze 40 jaar ervaring en Consultants die zelf ook een technische achtergrond hebben, kennen wij de markt door en door. We hebben een grote naamsbekendheid en een goede reputatie. Dat is iets waar we elke dag aan werken door kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop te stellen. We kijken niet enkel naar uw CV, maar juist ook naar de persoon achter het CV. We verdiepen ons in het bedrijf waar u komt te werken, kennen de cultuur en zorgen voor de match tussen kandidaat en organisatie op alle niveaus.

Actuele
Posities