Michiel Mulder

Executive Research Consultant

Mijn naam is Michiel Mulder en ik ben sinds 2022 met veel plezier werkzaam bij Van de Groep & Olsthoorn in de functie van Executive Research Consultant. Hierbij richt ik mij op de bemiddeling tussen kandidaten en opdrachtgevers op management- en directieniveau.

Mijn studietijd heb ik in Utrecht doorgebracht, waar ik Communicatie heb gestudeerd. Mijn carrière ben ik gestart in het bankwezen. Daarin ben ik ruim 8 jaar actief geweest, voordat ik in 2015 de overstap heb gemaakt naar de wereld van werving & selectie. Sinds die tijd ben ik zowel aan de bureau- als aan de klantzijde, interim en in loondienst, werkzaam geweest. Vanuit een grote passie voor mens en resultaat, mijn interesse in drijfveren van mensen én het voeren van gesprekken om te kijken of je kandidaten kan helpen de volgende stap in zijn/haar loopbaan te zetten, doe ik dit alles iedere dag met veel voldoening en plezier.

Ik ben getrouwd en een trotse vader van een dochter en zoon. Geboren en getogen in het Brabantse, en ook al ben ik al ruim 25 jaar boven de rivieren woonachtig, nog steeds bourgondisch en culinair. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten; hardlopen of wandelen in de bosrijke omgeving van waar ik woonachtig ben, of actief op de sportvelden bij het hockey en voetbal van de kinderen.

Meer

Experts

Algemeen Directeur

Commercieel Directeur

Operationeel Directeur

Sr. Consultant

Sr. Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF