Wim de Kruijf

Consultant

Mijn naam is Wim de Kruijf en ik werk al sinds 2012 voor Van de Groep & Olsthoorn. In een tussenjaar tussen mijn VWO en studie Sociologie richtte ik mij op het implementeren van een nieuw recruitment-systeem. Tijdens mijn studie bleef ik werkzaam bij Van de Groep & Olsthoorn waarbij ik me naast IT en Marketing & Communicatie steeds meer ging richten op het search-vak. Mijn studie Sociologie in combinatie met een minor in Organisatiewetenschappen leidde er toe dat ik in mijn Master-thesis onderzoek kon doen naar vertrekintenties onder Managers en Directeuren in het netwerk van Van de Groep & Olsthoorn.

Na een fantastische camperreis naar de Verenigde Staten kreeg ik de kans om onder de vleugels van mijn ervaren collega’s het vak van Consultant te leren. Inmiddels richt ik me op het succesvol invullen van verschillende management- en directieposities in de techniek & industrie. Het maken van de cultuurmatch tussen opdrachtgever en kandidaat is essentieel en ik richt me daarom sterk op de menselijke en organisatieculturele kant binnen een searchproces. Ook het invullen van Interim Management-posities is iets wat ik graag doe, de snelheid van zo’n proces in combinatie met het werken aan een sterk netwerk van ervaren Interim Managers geven mij veel energie.

Sinds mijn studietijd ben ik woonachtig in Utrecht. Ik ben regelmatig in de stad te vinden voor een hapje en een drankje. Verdere ontspanning vind ik in het spelen van (zaal)voetbal en het regelmatig op pad gaan met mijn motor om mooie plaatsen en routes in Nederland te ontdekken. Mooie plaatsen in het buitenland ontdek ik tijdens mijn roadtrips die mij de afgelopen jaren onder andere langs de Verenigde Staten en Argentinië hebben gebracht.

Meer

Experts

Managing Director

Director International Management Search

Sr. Consultant

Sr. Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Communicatie Specialist

(International) Executive Assistant