Monique van Dijk

Consultant

Mijn naam is Monique van Dijk en ik ben sinds 2018 Consultant bij Van de Groep & Olsthoorn. Na mijn VWO en studie Information Management in Amsterdam aan wat nu de HvA heet, startte ik als documentalist. Na een paar jaar maakte ik de overstap naar Executive Search. Op een uitstap als ondernemer in de ICT na ben ik uitsluitend werkzaam geweest bij gerenommeerde Executive Search-bureaus. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring ben ik met veel plezier op zoek naar kandidaten voor topposities. Ik ben bij Van de Groep & Olsthoorn begonnen in het search-team en inmiddels gestapt in de rol van Consultant. In deze rol voer ik het adviesgesprek met onze opdrachtgevers en de selectieprocedure aansturen van a tot z.

Voor het identificeren van de juiste kandidaten en hen enthousiasmeren voor een carrièreswitch maak ik gebruik van een combinatie van marktkennis, mensenkennis, intuïtie en creativiteit.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur voor een wandeling of fietstocht. Ik houd van dansen, yoga, tuinieren en ik ben regelmatig in de sportschool te vinden. Hoewel ik als Brabantse op mijn 18e naar de Randstad ben verhuisd, zit de Brabantse gezelligheid er nog goed in!

Meer

Experts

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Operational Director & Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF