Bert-Jan de Visser

Operational Director & Consultant

Mijn naam is Bert-Jan de Visser, ik ben Operationeel Directeur bij Van de Groep & Olsthoorn waar ik sinds 2003 werkzaam ben.

Mijn studietijd heb ik in Groningen doorgebracht waar ik Algemene Operationele Techniek aan de HTS en vervolgens Technische Bedrijfswetenschappen aan Rijksuniversiteit heb gestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik bij het energie- en afvalbedrijf Essent aan de slag gegaan. Een bedrijf in een boeiende sector waar ik mij heb bezig gehouden met het opzetten van een nieuwe business unit. Tijdens deze periode kwam ik tot de conclusie dat ik behoefte had aan een setting met wat meer dynamiek en ondernemerschap. Dit gecombineerd met mijn interesse in de drijfveren van mensen en kennis van de bedrijfsprocessen, zorgden ervoor dat ik me heb aangesloten bij Van de Groep & Olsthoorn waar ik de passie voor het vak heb ontwikkeld en later ook partner ben geworden.

De juiste persoon op de juiste plek bemiddelen, zodat zowel de opdrachtgever als de kandidaat een waardevolle groei doormaakt is echt dankbaar werk en geeft mij enorm veel voldoening. Iedere opdracht is een ontdekkingstocht op zichzelf, je leert nieuwe mensen en bedrijven kennen en ervaart dat elke organisatie elke organisatie een eigen identiteit en cultuur heeft. Het uiteindelijke resultaat met ons team bereiken en waarbij alle partijen met een goed gevoel terugkijken op een mooi proces, dat is waar ik het voor doe!

Samen met mijn partner José en onze twee kinderen Timo (2006) en Bastian (2009) woon ik op een fantastische plek aan het water in Naarden. Ik ben in Zeeland geboren en actief zijn in en op water is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben een fanatiek zwemmer en beoefen diverse vormen van watersport zoals windsurfen, zeilen en waterskiën.

Meer

Experts

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF