Judith Pater

Management Assistente

Mijn naam is Judith Pater en ik ben sinds september 2020 werkzaam als Management Assistente bij Van de Groep & Olsthoorn.

Na 13 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt als groepsleerkracht heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik gestart met een opleiding tot Management Assistente. Na het behalen van mijn diploma kon ik aan mijn droombaan beginnen in deze uitdagende en afwisselende functie. Met veel plezier voer ik alle secretariële werkzaamheden uit op deze geweldige locatie. Ik geniet van het contact met opdrachtgevers, kandidaten en collega’s. Het geeft mij voldoening om alles soepel te laten verlopen.

Ik ben getrouwd, heb een zoon en dochter en wij wonen in Nijkerk. In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatieve dingen te ondernemen. Zo haal ik ontspanning uit mijn eigen bedrijf, waarbij ik tijdens feestelijke gebeurtenissen entertainment verzorg (in het bijzonder schminken). Hierbij kom ik op allerlei verschillende locaties terecht. Daarnaast ga ik er graag samen met mijn gezin op uit of heerlijk wandelen en thee drinken met vriendinnen.

Meer

Experts

Algemeen Directeur

Commercieel Directeur

Operationeel Directeur

Senior Consultant

Senior Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF