Quirine Lisman

Consultant

Quirine is geen vreemde in de wereld van techniek en management; zij behaalde haar MSc in Chemical Engineering aan de TU Delft en voltooide een PhD in Cell Biology. Haar professionele pad leidde haar van commerciële rollen naar leidinggevende functies bij DSM, waar zij een grote R&D-afdeling bestuurde. In deze rol combineerde zij technische kennis met menselijke interactie, waarmee ze een brug sloeg tussen mens en technologie.

Haar overstap naar de recruitmentsector is een logische vervolgstap in haar loopbaan. Als Managing Director bij Balance Consultancy Group op Curaçao heeft ze een sleutelrol gespeeld in het verbinden van professionals met nieuwe carrièrekansen. Bij Van de Groep & Olsthoorn zet ze deze missie voort met een specifieke focus op de sectoren waarin Quirine zich thuis voelt.

Gertjan van de Groep, Managing Director, benadrukt het belang van Quirine’s bijdrage: “Quirine heeft laten zien dat ze teams kan bouwen en leiden en we zijn ervan overtuigd dat ze deze ervaring kan inzetten voor het maken van de perfect match tussen opdrachtgever en kandidaat,” zegt Van de Groep.

Quirine zelf spreekt met passie over haar nieuwe rol: “De interactie met mensen en het vinden van de juiste match voor elke unieke organisatie is waar mijn hart ligt. Bij Van de Groep & Olsthoorn krijg ik de kans om deze passie uit te leven binnen het uitgebreide technisch-industriële netwerk dat we delen.” Ze voegt eraan toe: “Wat mij bijzonder aanspreekt, is het sterke teamgevoel en de gedeelde ambitie die ik bij Van de Groep & Olsthoorn heb ervaren. Samen werken we aan een gemeenschappelijk doel: groei en ontwikkeling.”

Terug in Nederland en geïnspireerd door haar nieuwe omgeving, is Quirine toegewijd om te zorgen voor de perfecte afstemming tussen ambitieuze Directie- en C-level kandidaten en vooraanstaande bedrijven in de industrie.

Meer

Experts

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Operational Director & Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF