Over

Van de Groep & Olsthoorn

Van de Groep & Olsthoorn staat voor succesvolle plaatsingen van excellente kandidaten op management, directie en executive-niveau binnen de Techniek & Industrie. Zowel vaste als interimposities, nationaal en internationaal.

Dat is onze missie. Dit doen we al sinds 1979 vol overgave. We zoeken als executive search-bureau de juiste persoon voor executive- en managementposities en dat luistert nauw. Het gaat vaak om sleutelposities die ervoor zorgen dat een bedrijf succesvol is. Dat weten wij als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring in het zoeken naar én het vinden van topmensen zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de Techniek & Industrie.

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Operational Director & Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF

Familiebedrijf
met 40 jaar ervaring

Van de Groep & Olsthoorn is een familiebedrijf, opgericht in 1979 door Wim van de Groep. Ook al werkt hij er nu zelf niet meer, zijn langetermijnfocus, de gedrevenheid en de passie voor het vak zijn nog elke dag voelbaar op de werkvloer. Het eenkoppige Van de Groep & Olsthoorn groeide al snel uit tot een team met meerdere Consultants en Assistenten. Na een jaar of vier werd het tijd voor specialisatie om zich zo te onderscheiden van de concurrentie. Een grote voorliefde voor – en veel ervaring in de techniek leidde tot een focus op de wereld van Techniek & Industrie. Inmiddels heeft Van de Groep & Olsthoorn niet alleen een track record op nationaal niveau, maar werkt het ook volop voor Nederlandse opdrachtgevers op hun internationale locaties.

In 1997 zegde een heel goede medewerker onverwachts zijn contract op, midden in een drukke tijd. Tijdens een informeel gesprek tussen Wim en zijn zoon, vulde Gertjan van de Groep hem instinctief aan: “Zal ik het gaan doen?”. Hij heeft zelf een technisch-bedrijfskundige achtergrond en bleek uit het juiste hout gesneden: oog voor het werk, oog voor de mens en oog voor de wensen van opdrachtgevers. In 2007 nam Gertjan het bedrijf van zijn vader over en specialiseerde zich verder op de bovenzijde van de markt. Nu 40 jaar na oprichting is het familiebedrijf hét Executive Search en Interim Management-bureau voor Managers en Directeuren in de Techniek & Industrie.

Contact
met ons opnemen

Meer weten over de match die wij voor u kunnen maken? Neem dan even contact met ons op.

Van de Groep & Olsthoorn

0346 – 87 00 20
info@vandegroep.nl