Kirsten van de Groep

Executive Assistant IESF

Mijn naam is Kirsten van de Groep en zoals de naam al doet vermoeden, opgegroeid met het familiebedrijf Van de Groep & Olsthoorn, opgericht door mijn vader en nu gerund en uitgebouwd door mijn broer. Mijn achtergrond ligt op het vlak van Marketing & Communicatie, waar ik een aantal jaar geleden een langere periode aan heb bijgedragen voor Van de Groep & Olsthoorn. Daarna besloot ik bij andere organisaties ervaring op te doen op het vlak van Office Management en directieondersteuning. Sinds december 2020 ben ik weer terug op het honk en combineer ik deze twee passies, als International Executive Assistant voor IESF – International Executive Search Federation. Dit is een netwerk waar Van de Groep & Olsthoorn bij is aangesloten, en waar Gertjan van de Groep voorzitter van is.

Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle activiteiten, waaronder marketing, coördineren van meetings, internationale evenementen en partnerontwikkeling. Het is ontzettend leuk om te schakelen tussen zoveel landen en culturen, te reizen voor werk en de verbindende factor te zijn in dit netwerk. Ook vind ik het heerlijk om in het Engels te werken en continu nieuwe ideeën te ontwikkelen en tot uitvoer te kunnen brengen. Werken bij IESF en Van de Groep & Olsthoorn is een feestje, fijne collega’s, prachtige omgeving en het prettige samenwerken met mijn broer blijft bijzonder.

Ook thuis hoef ik me niet te vervelen, want ik ben moeder van maar liefst 5 zonen. We wonen in het prachtige Den Dolder. Ik ben dan ook graag met de hond in de bossen te vinden. Ik ben gek op hardlopen en yoga. Ook ontspan ik graag in de sauna of lees een goed boek waar ik mezelf helemaal in kan verliezen.

Meer

Experts

Algemeen Directeur

Commercieel Directeur

Operationeel Directeur

Senior Consultant

Senior Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist