Operations

Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie is de COO een spil binnen uw organisatie. In nauwe samenwerking met de CEO en de supply chain bepaalt de COO wat nodig is om maximale waarde toe te voegen aan het productieproces.

Bent u Manager of Directeur in de Operations? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview

Als Manager of Directeur kent u het waarschijnlijk maar al te goed: de zaken gaan goed, u heeft de wind in de zeilen en het is nu zaak om verder te groeien. Maar groei bewerkstelligen is niet altijd makkelijk. Er moeten veranderingen plaatsvinden en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak zitten medewerkers vast in bepaalde patronen. Want “zo doen wij dat nu eenmaal”. Of er is een tekort aan specialistische kennis om het veranderproces op gang te krijgen. Ook lopen verandertrajecten in veel gevallen vast door interne politiek. Bovendien hebben veel organisaties überhaupt de eigen verbeterpunten niet scherp. Kortom: veranderen is complex en tijdrovend.