Technology

Digitalisering en innovatie staan hoog op de prioriteitenlijst binnen R&D en Engineering. De CTO overziet het gehele speelveld van uitdagingen en kansen op het gebied van technologie. Met zijn focus innovatie loopt de CTO vooruit op de organisatie. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en maakt de praktische vertaalslag naar de organisatie.

Bent u Manager of Directeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Technology? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u proactief informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.

Gerelateerd

Interview

Toen Paul de Haan als Managing Director het roer overnam bij Ridder Drive Systems, zette hij een cultuurverandering in gang. “In mijn visie staan medewerkers centraal. Ik wil mensen enthousiasmeren en verantwoordelijkheid geven. Natuurlijk moet er gepresteerd worden, maar de motivatie moet uit mensen zelf komen.”