HR Management

Alle techniek ten spijt, het draait in organisaties uiteindelijk toch om mensgestuurde processen. Als HR Manager/Directeur bent u verantwoordelijk voor de mensen in de organisatie en daarmee onmisbaar. Wij zoeken en vinden al 40 jaar de beste HR-professionals in de Techniek & Industrie.

Bent u Manager of Directeur in de Human Resources? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Blog

Het zoveelste stukje over de COVID-19-crisis? Ja, maar nu over hoe het óók kan. Bijna alle mensen en bedrijven in Nederland, maar ook wereldwijd, worden op een of andere manier geraakt door de effecten van het Corona-virus. Iedereen gaat daar op zijn/haar manier mee om, waarvan de excessen van beide kanten dagelijks breed uit worden gemeten in de media.

Blog

Het zijn rare tijden… misschien wel de grootste dooddoener van dit moment. Veel uitgesproken, veel gelezen, maar daardoor niet minder waar. De manier van werken die we kennen is in veel gevallen nu niet meer mogelijk. Bedrijven hebben het zwaar en de toekomst is onzeker. Medewerkers werken van de ene op de andere dag thuis, in hun eigen cocon en met veel vragen. Als leidinggevende wordt veel van u verwacht, er wordt naar u gekeken om antwoorden te geven op vragen en om de leiding te pakken. Het is heel belangrijk om het team bij elkaar en geïnformeerd te houden. Maar hoe kunt u dat nu het beste doen? Wat is er nu belangrijk en hoe kunt u op afstand toch in contact blijven met medewerkers? En hoe blijven de medewerkers in contact met elkaar?

Blog

In deze moeilijke tijd verandert er voor heel veel mensen heel veel, zo ook in ons werk. Wij leunen sterk op intermenselijk contact, zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze kandidaten. Maar ook ons werk en onze gesprekken gaan -zij het in andere vorm- door.