Monique van Dijk versterkt research-team Van de Groep & Olsthoorn

Nieuws

Van de Groep & Olsthoorn heeft zijn team versterkt met een nieuwe Research Consultant: Monique van Dijk. Al bijna 20 jaar is Monique met veel plezier op zoek naar kandidaten voor topposities. Sinds maart 2018 doet ze dat bij Van de Groep & Olsthoorn uitsluitend in de wereld van techniek & industrie.
Na haar studie Information Management startte Monique haar carrière als Documentalist, al snel maakte ze de overstap naar Executive Search. Op een uitstap als ondernemer in de ICT na, is Monique uitsluitend werkzaam geweest bij gerenommeerde Executive Search-bureaus. In haar rol als Research Consultant komt zij optimaal tot haar recht. Het proces van de vertaling van het functieprofiel naar een searchprofiel, het identificeren van de juiste kandidaten en deze enthousiasmeren voor een carrièreswitch is Monique op het lijf geschreven.
Van de Groep & Olsthoorn speelt met het versterken van het research-team in op de sterk veranderende arbeidsmarkt. Met de verschuiving richting een kandidatenmarkt wordt het voor organisaties steeds moeilijker om de juiste mensen te vinden. Door kandidaten actief en gericht te benaderen blijft Van de Groep & Olsthoorn in staat topposities in de techniek & industrie succesvol in te vullen.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten