Engineering aansturen bij topspelers in de techniek

Nieuws

Bent u die technologie-gedreven Manager of Directeur die openstaat voor een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij Van de Groep & Olsthoorn aan het juiste adres. Deze week publiceerden we twee posities waarbij het aansturen van een Engineeringteam in een technologisch hoogwaardige omgeving centraal staat:

  • Manager Engineering bij Holland Lift

Aansturen van Engineering bij een ontwikkelaar en assembleur van klantspecifieke schaarhoogwerkers.

  • Director Engineering bij BOAL Systems

Managen van explosieve groei bij ontwikkelaar en producent van aluminium dek- en gevelsystemen voor zowel de glastuinbouw als voor foliekassen.

Vakmanschap

Twee heel diverse posities, maar beide bij organisaties die toonaangevend zijn in hun markt. Oerhollandse familiebedrijven, groot geworden door vakmanschap. Organisaties die internationaal actief zijn, maar waar genoeg te ontwikkelen is met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.

Uitdagingen

Als technoloog wilt u zich vastbijten in mooie uitdagingen en die vindt u in deze posities. Bij Holland Lift bent u de drijvende kracht om aan de hoge eisen op het vlak van veiligheid te blijven voldoen. Bij BOAL staan ontwikkelen op het vlak van duurzaamheid en rendement om een bijdrage te leveren aan de groeiende wereldwijde voedselbehoefte.

Contact

Wij komen graag in contact met u over deze posities, wij nodigen u uit te reageren via het uitgebreide profiel of contact met ons op te nemen via 0346 – 870020.
Zijn deze posities niet de ideale volgende stap, of is de timing op dit moment niet goed? Dan nodigen wij u uit om u te registreren bij Van de Groep & Olsthoorn. Na bestudering van uw profiel zullen we u dan vrijblijvend informeren over passende mogelijkheden die zich voordoen.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten