Bouw & Infra

De sectoren bouw en infra werken aan het Nederland van morgen. Langdurige tender- en planningsprojecten kenmerken deze maatschappelijk belangrijke sectoren. Als Manager of Directeur moet je ver vooruit kunnen kijken, maar tijdens het project kort op de bal spelen. Kennis en ervaring met de uitdagingen binnen deze sectoren zijn vaak de kern van het succes. Van de Groep & Olsthoorn matcht kandidaten met posities binnen zowel kleine specialistische niche-spelers als de bekende grote namen binnen bouwend Nederland.

Bent u Manager of Directeur in de sectoren bouw of infra? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview met Martin van Petegem, Interim Financieel Directeur en Jan-Paul van den Bosch, Directeur bij Joh. Mourik & Co. Holding B.V.
Interview met Rimco de Groot, CFO en lid van de Raad van Bestuur van Mourik & Kees Jan Mourik, CEO en lid van de Raad van Bestuur van Mourik.