Bouw & Infra

De sectoren bouw en infra werken aan het Nederland van morgen. Langdurige tender- en planningsprojecten kenmerken deze maatschappelijk belangrijke sectoren. Als Manager of Directeur moet je ver vooruit kunnen kijken, maar tijdens het project kort op de bal spelen. Kennis en ervaring met de uitdagingen binnen deze sectoren zijn vaak de kern van het succes. Van de Groep & Olsthoorn matcht kandidaten met posities binnen zowel kleine specialistische niche-spelers als de bekende grote namen binnen bouwend Nederland.

Bent u Manager of Directeur in de sectoren bouw of infra? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview

Als CFO en lid van de Raad van Bestuur van familiebedrijf Mourik kijkt Rimco de Groot RA niet alleen naar cijfers en financiële risico’s. “Het is mijn uitdaging om de business te helpen hun werk goed te doen. Naast rapporteren over resultaten en compliance, doe ik dat door processen optimaal in te richten en structuur te bieden. Zo bouw ik de weg waarover de business met zo min mogelijk barrières kan ondernemen.”