Van de Groep & Olsthoorn onderzoekt vertrekintenties

Nieuws

Van de Groep & Olsthoorn gaat onderzoek doen naar de oorzaken achter vertrekintenties van managers en directeuren in de techniek en industrie. In het kader van de Master-opleiding Vraagstukken van beleid en organisatie aan de Universiteit Utrecht zal Wim de Kruijf een grootschalig onderzoek opzetten om dit thema uit te diepen.
Onderzoek van Deloitte toont aan dat er gevreesd wordt voor een tsunami van vertrekkende managers en directeuren wanneer de economie aantrekt. Om organisaties te helpen om deze grootschalige uitstroom in de toekomst te kunnen voorkomen doet Van de Groep & Olsthoorn onderzoek onder deze managers en directeuren.
Dankzij het indrukwekkende netwerk van ruim 20.000 managers en directeuren is Van de Groep & Olsthoorn in staat een sterke dataset op te bouwen waarmee betrouwbare analyses kunnen worden uitgevoerd.
Met behulp van deze resultaten zullen specifieke beleidsaanbevelingen worden gedaan aan organisaties in de techniek en de industrie waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie op het gebied van het behoud van personeel.
Van de Groep & Olsthoorn houdt u op de hoogte van de voortgang van het onderzoek en zal mogelijk een beroep u doen voor het invullen van de enquête. We zouden het zeer op prijs stellen wanneer u mee wilt werken en we zullen u dan ook belonen met een uitgebreid rapport waarin de bevindingen worden gepresenteerd.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten