Van de Groep & Olsthoorn nieuwe Nederlandse partner International Executive Search Federation (IESF)

Nieuws

Internationaal partnership brengt wereldwijd netwerk op directieniveau met zich mee

Soesterberg, 28 september 2012 – Van de Groep & Olsthoorn, het executive search bureau voor (senior) management- en directieposities in de industrie, is gekozen tot exclusief Nederlands partner van de International Executive Search Federation. Dit is het grootste internationaal netwerk van Executive Search bureaus ter wereld , met een vertegenwoordiging in 22 landen.  Van de Groep & Olsthoorn komt hiermee nog beter tegemoet aan de wensen van zijn industriële opdrachtgevers voor management- en directiefuncties wereldwijd.
De partners in deze federatie delen bronnen, middelen, searchtechnologie, netwerken, business intelligence en marktgegevens. Op deze manier kan Van de Groep & Olsthoorn zijn passie voor de juiste manager op de juiste plek combineren met lokale kennis en een wereldwijd bereik in de industrie, techniek en logistiek. IESF is opgericht in 2002 door partners in Azië en Europa. De partners hebben veel ervaring in het ondersteunen van opdrachtgevers met de juiste managers om hun bedrijf wereldwijd uit te bouwen. IESF partners zijn allen bureaus die exclusief werken aan een opdracht en zich kenmerken door een langetermijnrelatie met hun opdrachtgevers.
Gertjan van de Groep, Managing Director bij Van de Groep & Olsthoorn: “Wij zijn al jaren succesvol in de bemiddeling van de Nederlandse manager op internationale posities, maar kunnen nu ook onze klanten ondersteunen in de internationale search naar een passende manager. Samen met onze partners combineren we nu lokale kennis, resources, een groter internationaal bereik en een uitgebreid kwalitatief kandidatennetwerk, waarmee we ook in de toekomst aan de vraag van internationale klanten kunnen blijven voldoen.” Normand Lebeau, President van IESF: “We streven met IESF naar een wereldwijd netwerk van Executive Search bureaus van een hoog kwaliteitsniveau en eenzelfde signatuur. Van de Groep & Olsthoorn sluit aan bij onze visie en versterkt nu als key-partner ons Executive Search netwerk in Nederland.”
Van de Groep & Olsthoorn richt zich samen met zijn internationale partners zowel op het bemiddelen van Nederlands management op expat-posities in het buitenland als op internationaal werkende managers en directiefunctionarissen, die hun kennis en ervaring weer in Nederland in willen zetten.
Over Van de Groep & Olsthoorn
Van de Groep & Olsthoorn is al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van werving en selectie voor opdrachtgevers werkzaam in de industrie. Dankzij zijn wereldwijde netwerk en searchmethode is Van de Groep & Olsthoorn een ideale partner in het succesvol plaatsen van excellente kandidaten op management- en directieniveau, voor zowel vaste als interim posities. Voor meer informatie: www.vandegroep.nl.
Over IESF
IESF
IESF bestaat sinds 2002 en is van origine gegroeid vanuit Europa.  Intussen is het bereik wereldwijd en zijn er op diverse continenten partners aangesloten met onder andere kantoren in China, India, Pakistan, Amerika, Mexico, Canada, Brazilië, Australië, Afrika en Israël.  Jaarlijks komen alle partners bij elkaar om ervaringen te delen en nieuwe initiatieven te ontplooien.  Alle IESF partners werken met een search op basis van een vaste provisie (exclusief) en  zijn in particulier eigendom met ieder een eigen focus en specialisatie. Voor meer informatie: http://iesf.com/

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten