Opnieuw tweede positie MT1000

Nieuws

In 2019 werden wij al aangenaam verrast met het nieuws dat wij op de tweede plaats stonden van de beste Executive Searchbureaus van Nederland in de Management Team top 1000. En in 2020 hebben wij dit wederom voor elkaar gekregen. Een behoorlijke prestatie voor een gespecialiseerd bureau als het onze. Wij durven daarmee wel te zeggen dat we behoren tot de top van Executive Search-bureaus in de Techniek & Industrie. En daar zijn we meer dan trots op!

 

De MT1000 is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland uitgevoerd door Management Team (sinds kort genaamd MT/Sprout). In samenwerking met de Amsterdam Business School ( onderdeel van de Universiteit van Amsterdam) wordt zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met zakelijke dienstverleners in verschillende categorieën. De dienstverleners worden beoordeeld op: productleiderschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering.

Hoewel de top 10 dit jaar behoorlijk veranderd is ten opzichte van 2019 staan wij dus wederom op de tweede plaats. Qua score zelfs een stukje dichterbij de nummer 1. We hebben dus een duidelijk doel voor 2021…

Uiteraard aan alle andere bureaus in de lijst: van harte gefeliciteerd!

 

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten