Jaarverslag 2014

Nieuws

GJ2014 ligt alweer een maand achter ons. Voor ons een bijzonder jaar, omdat we ons 35-jarig bestaan als Executive Search bureau hebben gevierd, met de publicatie van ons eigen lustrumboek Cooking Excellence als kers op de taart. 35 jaar is een lange periode. Een periode waarin we zowel ups als downs in de markt hebben meegemaakt. Toch merken we dat Van de Groep & Olsthoorn bestand is tegen die conjunctuurschommelingen: enerzijds door onze kwaliteit van dienstverlening, anderzijds door onze branchefocus.
Dit jaar hebben we zelfs ons team uitgebreid met een extra Research Consultant en Senior Consultant. Wij werken voor opdrachtgevers in de Industrie, Techniek en Logistiek, en dat weet men in de markt. We vullen management- en directieposities in over de volledige functiebreedte van een organisatie, bij bedrijven in de industriële dienstverlening (services), heavy equipment, on- en offshore. Dat is waar we zelf enthousiast van worden en waar we goed in zijn.
Ik schets graag voor u in het kort de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar bij Van de Groep & Olsthoorn en in de (arbeids-)markt. Ook dit jaar en in de verdere toekomst blijven wij voor u doen waar we het best in zijn: het bieden van carrièrekansen aan uitstekende kandidaten voor uitdagende functies in uw management of directieteam, zowel vast als interim. Klik op onderstaande afbeelding om het jaarverslag door te lezen.
Gertjan van de Groep
Managing Director
Lees hier ons jaarverslag
Afbeelding Jaarverslag

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten