Internationale kansen via de netwerken van Van de Groep & Olsthoorn

Nieuws

Met trots kondigen wij aan dat we onderdeel worden van het Senior Management Worldwide (SMW) netwerk. SMW is een uniek partnership van specialistische Interim Management bureaus dat zich inzet om acute problemen bij organisaties wereldwijd op te lossen door een competente manager. Met 16 hoog aangeschreven partners in 17 verschillende landen is SMW in staat opdrachtgevers en Interim Managers uit diverse branches en werelddelen met elkaar in contact te brengen. SMW is al meer dan 40 verschillende landen succesvol geweest.
SMWlogoWeb[2]

Organisaties wereldwijd in contact brengen met Interim Managers

Dankzij de toetreding tot SMW zijn we nog beter in staat onze opdrachtgevers te bedienen op het vlak van tijdelijk management. Managing Director Gertjan van de Groep: “Regelmatig krijgen we van opdrachtgevers de vraag of we op zeer korte termijn (lokaal) management kunnen vinden voor hun internationale locaties. Dankzij deze stap kunnen we organisaties in contact brengen met het hoogstaande netwerk van een lokaal partnerbureau binnen het SMW netwerk. Een opdrachtgever heeft hierdoor toegang tot een pool van meer dan 50.000 Interim Executives uit alle werelddelen.”

Internationale kansen voor Interim Managers

Ook voor de Interim Managers in ons netwerk biedt de toetreding tot SMW kansen. Met zeer grote regelmaat ontvangen wij aanvragen van onze internationale partners voor tijdelijk management. Vervolgens kijken wij in ons netwerk of wij Interim Managers kennen die deze positie kunnen invullen. Met de toetreding tot SMW brengen wij internationale kansen voor de Interim Managers in ons netwerk dichtbij.

Enquête Interim Management

Om inzicht te krijgen in de constant veranderende markt voor Interim Managers en om een goede inschatting te maken van de aanwezige expertise onder Interim Managers wereldwijd voert SMW jaarlijks een survey uit. Wij vragen u, Interim Managers, hieraan deel te nemen en SMW te voorzien van input. U zult dan achteraf ook een kopie van dit internationaal uitgevoerde onderzoek ontvangen.
[pl_button type=”ol-black” link=”https://sv.surveymonkey.com/r/Y7G8NDK” size=”large” target=”blank”]Enquête voor Interim Managers [/pl_button]
[pl_button type=”ol-black” link=”http://www.seniormanagementworldwide.com/” size=”large” target=”blank”]Meer informatie over SMW [/pl_button]
 
net

Internationaal netwerk voor vaste Management- en Directieposities

Naast het lidmaatschap van SMW zijn we ook de exclusieve Nederlandse partner van International Executive Search Federation (IESF). Dit is het grootste internationale netwerk van Executive Search bureaus ter wereld, met een vertegenwoordiging in 22 landen. IESF is opgericht in 2002 door partners in Azië en Europa. De partners hebben veel ervaring in het ondersteunen van opdrachtgevers met de juiste managers om hun bedrijf wereldwijd uit te bouwen. Alle IESF partners zijn bureaus die exclusief werken aan een opdracht en kenmerken zich door een langetermijnrelatie met hun opdrachtgevers.
Normand Lebeau, President van IESF: “We streven met IESF naar een wereldwijd netwerk van Executive Search bureaus van een hoog kwaliteitsniveau en eenzelfde signatuur. Van de Groep & Olsthoorn sluit aan bij onze visie en versterkt als key-partner ons Executive Search netwerk in Nederland.”
[pl_button type=”ol-black” link=”http://www.iesf.com/” size=”large” target=”blank”]Meer informatie over IESF [/pl_button]

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten