Maintenance & Quality

Goed draaiende machines en producten van de hoogste kwaliteit, dat is de verantwoordelijkheid van de Maintenance Manager, Asset Manager en Quality Director. Kwaliteit komt niet vanzelf en om onderscheidend te zijn van de concurrentie en het beste product te bieden tegen de laagst mogelijke kosten, is continue monitoring en bijsturing nodig. Uitmuntende Maintenance & Quality is dan ook onmisbaar in de Techniek & Industrie.

Bent u Manager of Directeur in de machinebouw? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Wij werken bij Van de Groep & Olsthoorn uitsluitend in de Techniek & Industrie, waar we alle management- en directiefuncties vervullen. Veel van deze bedrijven zijn familiebedrijven, van klein MKB tot multinationals. Sommige van deze bedrijven zijn “Koninklijk”, dus bestaan al meer dan honderd jaar, maar 50 jaar of ouder is heel gebruikelijk. Vaak bekende, degelijke namen en merken, die in de technische wereld een uitstekende reputatie hebben.