General Management

Veelzijdig, strategisch en flexibel. Enkele kernwaarden waar een sterke General Manager, Directeur of CEO over beschikt. Al ruim 40 jaar is het zoeken naar en vinden van de beste Algemeen Directeuren in de Techniek en Industrie onze core business. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij de beste Directeuren, CEO’s of General Managers voor de mooiste bedrijven in Nederland.

CEO | Algemeen Directeur | General Manager | CRO | Business Unit Manager

General Management-posities vragen om Managers en Directeuren met visie, ervaring en strategisch inzicht. Organisaties hebben behoefte aan sterke leiders die vooruitkijken, durven te innoveren en investeren in zowel mensen als middelen.

Bent u die Manager of Directeur? Bekijk dan onze actuele General Management-posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een ervaren CEO of Managing Director voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview met Madelon Eling (Algemeen Directeur) en Jaap Sondaar (oprichter en mede-eigenaar) van Straatweg Group.
Interview met Martin van Petegem, Interim Financieel Directeur en Jan-Paul van den Bosch, Directeur bij Joh. Mourik & Co. Holding B.V.
Klant aan het woord: Patrick Lohle, oprichter en eigenaar van CleanDye Vietnam Company
Sr. Consultant Bauke Wolters over zijn ervaringen als Consultant in coronatijd
Dominique over effectief werken op afstand