General Management

Veelzijdig, strategisch en flexibel. Enkele kernwaarden waar een sterke General Manager, Directeur of CEO over beschikt. Al ruim 40 jaar is het zoeken naar en vinden van de beste Algemeen Directeuren in de Techniek en Industrie onze core business. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij de beste Directeuren, CEO’s of General Managers voor de mooiste bedrijven in Nederland.

General Management-posities vragen om Managers en Directeuren met visie, ervaring en strategisch inzicht. Organisaties hebben behoefte aan sterke leiders die vooruitkijken, durven te innoveren en investeren in zowel mensen als middelen.

Bent u die Manager of Directeur? Bekijk dan onze actuele General Management-posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een ervaren CEO of Managing Director voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Hoe blijf je als industriële dienstverlener relevant in een markt die continu in beweging is? Om voorbereid te zijn op de toekomst, startte Mourik Industry, onderdeel van het familibedrijf Mourik, een organisatiebreed transitieproces. Onderdeel van deze professionaliseringsslag was het vergroten van de transparantie en voorspelbaarheid van de financiën. Interim Financieel Directeur Martin van Petegem ging deze uitdaging via Van de Groep & Olsthoorn aan. Mourik Industry wilde de bestaande business opnieuw organiseren. Maar wel met oog voor de bedrijfscultuur en strategische doelen rondom de energietransitie en digitalisering. Zo blijft Mourik Industry innoveren en nieuwe kansen grijpen.

Wij werken bij Van de Groep & Olsthoorn uitsluitend in de Techniek & Industrie, waar we alle management- en directiefuncties vervullen. Veel van deze bedrijven zijn familiebedrijven, van klein MKB tot multinationals. Sommige van deze bedrijven zijn “Koninklijk”, dus bestaan al meer dan honderd jaar, maar 50 jaar of ouder is heel gebruikelijk. Vaak bekende, degelijke namen en merken, die in de technische wereld een uitstekende reputatie hebben.

Met zijn bedrijf CleanDye bewijst Patrick Lohle, ondernemer in de kledingindustrie, dat textiel ook op een duurzame én commercieel haalbare manier te verven is. Zijn fabriek in Vietnam gebruikt hiervoor geen duizenden liters water en chemicaliën, maar CO<sub>2</sub>.

Blog

Het zoveelste stukje over de COVID-19-crisis? Ja, maar nu over hoe het óók kan. Bijna alle mensen en bedrijven in Nederland, maar ook wereldwijd, worden op een of andere manier geraakt door de effecten van het Corona-virus. Iedereen gaat daar op zijn/haar manier mee om, waarvan de excessen van beide kanten dagelijks breed uit worden gemeten in de media.

Blog

Het zijn rare tijden… misschien wel de grootste dooddoener van dit moment. Veel uitgesproken, veel gelezen, maar daardoor niet minder waar. De manier van werken die we kennen is in veel gevallen nu niet meer mogelijk. Bedrijven hebben het zwaar en de toekomst is onzeker. Medewerkers werken van de ene op de andere dag thuis, in hun eigen cocon en met veel vragen. Als leidinggevende wordt veel van u verwacht, er wordt naar u gekeken om antwoorden te geven op vragen en om de leiding te pakken. Het is heel belangrijk om het team bij elkaar en geïnformeerd te houden. Maar hoe kunt u dat nu het beste doen? Wat is er nu belangrijk en hoe kunt u op afstand toch in contact blijven met medewerkers? En hoe blijven de medewerkers in contact met elkaar?

Blog

Plots lijkt de wereld met piepende remmen tot stilstand te komen. De bizarre taferelen die we zagen in China zijn ineens ook hier de keiharde werkelijkheid. Nederland gaat op slot. Of, nou ja eigenlijk niet, Nederland gaat anders moeten werken. Een groot verschil. Het is niet zo dat er ineens niets meer mogelijk is, er is heel veel mogelijk, maar even niet meer op dezelfde manier als hiervoor. We zullen met zijn allen manieren moeten bedenken om door te kunnen gaan, ook al is het niet meer zoals het was. De eerste reactie in dit soort situaties is veelal die van paniek, het moet ineens anders dus laten we de agenda’s schoonvegen, (een deel van de) productie stilleggen en de hand op de knip houden. Dit zou een korte tijd kunnen werken, maar is geen bestendige oplossing. Dat dwingt ons allen om te kijken hoe we het anders kunnen doen en hoe we samen kunnen zorgen voor dezelfde kwaliteit in crisistijd.

Nieuws

Wij zijn trots op onze tweede plaats notering in de lijst van beste dienstverleners binnen de Executive Search in de MT:1000.

Blog

Voor ons als Executive Search en Interim Management bureau staan mensen centraal. Bij ons draait uiteindelijk alles om mensen en relaties. Natuurlijk kijken wij ook naar omzet, prestatie, kwaliteit van het werk etc., maar bij ons staat de mens altijd voorop. Relatiemanagement is de kern van ons werkveld. Een goede relatie betekent een sterk netwerk en daar vinden wij zowel onze opdrachten als geschikte kandidaten.