Finance

Een goede CFO of Finance Manager kent zijn markt en organisatie door en door, brengt risico’s en kansen in kaart en maakt aan de hand hiervan strategische keuzes. Op het hoogste niveau denkt de CFO of Finance Manager mee met de directie en adviseert over strategie en implementatie. Analytisch sterk, besluitvaardig, overtuigend en in control: dat is de CFO.

>Bent u Manager of Directeur in de machinebouw? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview

Als CFO en lid van de Raad van Bestuur van familiebedrijf Mourik kijkt Rimco de Groot RA niet alleen naar cijfers en financiële risico’s. “Het is mijn uitdaging om de business te helpen hun werk goed te doen. Naast rapporteren over resultaten en compliance, doe ik dat door processen optimaal in te richten en structuur te bieden. Zo bouw ik de weg waarover de business met zo min mogelijk barrières kan ondernemen.”