Extra focus op Interim Management met komst Bas Dorsman

Nieuws

Wij laten u graag kennismaken met Bas Dorsman, Business Director Interim Management bij Van de Groep & Olsthoorn. We zien in de markt een groeiende vraag naar uitstekende interim-professionals. Bas komt met zijn kennis en ervaring ons team versterken en zal daarmee antwoord geven op deze toenemende vraag. Hij richt zich op het succesvol invullen van interim-posities binnen de sectoren industrie en techniek. Dit omvat zowel directie- als managementposities voor nagenoeg alle functiegebieden, zowel nationaal als internationaal.
Bas is, na zijn opleiding aan de IVA Business School en Northwood University (VS), werkzaam geweest in senior posities binnen een aantal industriële organisaties binnen de automotive, aerospace en renewable energy. Daarnaast heeft hij verschillende interim directieposities vervuld binnen technische productie-, service- en handelsbedrijven. Met deze brede ervaring is hij zich er van bewust hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de goede plek te hebben binnen een organisatie. Kennis en inzicht van de markt en hoe de organisatie opereert is van groot belang bij het snel en succesvol invullen van interim-posities.
Bas is graag bereid om met u mee te denken hoe wij uw organisatie kunnen versterken, op het gebied van interim C-level en/of key managementposities.
Wilt u meer te weten komen over Bas en de mogelijkheden van Interim Management? Neemt u gerust contact met hem op via 0346 – 87 00 20 of bas@vandegroep.nl.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten