Bent u de CxO van 2025?

Nieuws

Van de Groep en Olsthoorn is sinds 35 jaar één van de belangrijkste spelers in Nederland voor Management- en Directiefuncties binnen de industrie. Wij bemiddelen voor vaste functies en voor interim functies, zowel in binnen- als buitenland. Voor een aantal van onze vaste klanten kijken wij continu naar de markt voor de opvolging op middellange termijn voor het hogere management, met als optie voor deze kandidaten om over 10 jaar op C-level binnen de organisatie te fungeren. Dit kunnen bekende multinationals zijn, maar ook relatief onbekende familiebedrijven die een belangrijke nichepositie hebben.

Wij zoeken de CEO – COO – CCO – CFO – CPO – CLO – C… van 2025

toptalenten van vandaag, topmanagers van morgen
Wij zoeken kandidaten die er vast van overtuigd zijn en aantoonbaar de potentie hebben om dit traject te volgen. Anders dan vele andere talentpools bewegen wij ons in de industrie: hier word je beoordeeld niet alleen op je opleiding en glanzende schoenen, maar vooral ook op de resultaten die je in het eerste decennium van je carrière hebt neergezet. En dat mag best met veiligheidsschoenen en helm, ja graag zelfs! Je hebt een specialisatie, maar ook de brede blik om alle aspecten van de bedrijfsvoering in de gaten te houden.
De resultaten in je eerste posities in het bedrijfsleven zijn goed, waardoor je tot dusver een snel carrièrepad heb gevolgd. Misschien zat er een tegenvaller bij, maar dat heb je gebruikt als leermoment voor later. Je hebt in ieder geval lijnervaring, mogelijk aangevuld met consultancy- of stafervaring. Je realiseert je, dat voor topposities in de industrie ervaring nodig is op allerlei gebied: techniek, operations, sales, inkoop, financiën, logistiek, management, projecten, internationaal, HR, ICT, innovatie, strategie & beleid, enzovoort. Je ambitie is duidelijk: de top in de industrie. Je weet dat het nog wat tijd kost om je ervaring te verbreden en te verdiepen, maar aan de andere kant ben je ook ongeduldig.

Jouw profiel

Een Masterdiploma met bovengemiddelde cijfers. De richting is waarschijnlijk technisch, maar kan ook bedrijfskundig zijn of misschien zelfs iets heel anders. De basisopleiding is aangevuld met een kopopleiding bedrijfskunde, of anders cursussen op commercieel, financieel en bedrijfskundig gebied. De MBA heb je mogelijk al in de zak, maar anders ga je hem vast en zeker binnen enkele jaren halen.
Bij Van de Groep & Olsthoorn willen we je graag leren kennen. Wij bouwen aan een selecte groep van High Potentials, die we gedurende een aantal jaren gaan volgen. Niet per se om je vandaag een nieuwe baan te bezorgen, maar wel om met raad en soms daad te helpen de juiste beslissingen te nemen. Qua werkgever, qua positie, en ook qua noodzakelijke zijstap of opleiding, met als doel over 10 jaar de juiste bagage te hebben om die topbaan op C-level te vervullen. Deze mentoring kost je, behalve af en toe wat tijd, niets. Ons belang is ons netwerk in de industrie verder uit te bouwen, zodat wij onze trouwe klanten, van wie we sommigen al decennia kennen, kunnen helpen met het beste topkader dat de markt te bieden heeft.
Herken je je in bovenstaand beeld? Ben jij authentiek, gedreven, energiek, ambitieus, de doorzetter met uitstraling, de sociale netwerker? Ben je kritisch, ook en vooral op jezelf? Misschien ex-topsporter of uitblinkend in muziek? Misschien toch een beetje een laatbloeier? Meld je bij ons aan! Ja, wij zijn heel kritisch over met wie we in zee gaan, maar misschien is dit je kans.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bauke Wolters, via bauke@vandegroep.nl of op 0346 87 00 20.

 
 

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten