Aurubis Nederland bouwt productiecapaciteit verder uit

Nieuws

Mansourifard van start in rol van Director Operations
Bahram Mansourifard is recent gestart in zijn nieuwe functie als Director Operations bij Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen.  Aurubis behoort tot de allergrootste koperproductie en –recycling bedrijven ter wereld en is een internationaal opererende verkoop- en productieorganisatie. De ambitie is om de komende jaren haar marktpositie verder te verstevigen en het productenprogramma in toepassing en materiaalsoort verder te verbreden.Van de Groep & Olsthoorn is partner in werving en selectie voor management en directieposities. Zo is Van de Groep & Olsthoorn momenteel ook op zoek naar de best passende invulling van de positie van Productieleider.

Mansourifard is in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor de borging van de organisatieveranderingen en het uitbreiden van de productiecapaciteit. Als Director Operations geeft hij leiding aan de afdelingen productie, onderhoud & engineering en SHEQ. Hij is verantwoordelijk voor de effectieve en efficiënte aansturing van de gehele productieorganisatie. Bahram Mansourifard: “Door de grote veranderingen in structuur en personeelsbezetting, ligt mijn eerste prioriteit bij het opnieuw organiseren van de productieorganisatie. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de output, de kwaliteit, doorlooptijd en efficiencyverbetering door de gehele operationele organisatie. Het is een uitdaging om bij Aurubis de huidige basis in Lean Manufacturing verder uit te bouwen.” Hiervoor werkte Mansourifard in verschillende managementrollen bij Salzburger Aluminum Group (SAG), waaronder als Operations Manager, Plant Manager en Business development & Improvement Manager.

Anco de Graaf, consultant bij Van de Groep & Olsthoorn: “Voor het invullen van deze positie bij Aurubis gingen we op zoek naar een ondernemende en allround ontwikkelde operations manager. Daarnaast is de cultuur van het bedrijf dynamisch, innovatief, prestatie- en resultaatgericht. Bahram Mansourifard past met zijn achtergrond en ervaring in deze resultaatgerichte werksfeer van ‘vooruitgang’. We wensen hem dan ook heel veel succes in deze rol.”

Over Aurubis Netherlands B.V.
Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van de Aurubis Groep. De Aurubis Groep is uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 6200 medewerkers verspreid over 22 landen. Aurubis behoort tot de allergrootste koperproductie en –recycling bedrijven ter wereld. In Zutphen richten de bijna 200 medewerkers (dit gaat groeien naar 350 medewerkers) zich voornamelijk op de productie van dun messingband en na uitbreiding ook koperband. Deze producten worden o.a. toegepast in de automobielindustrie en de elektrotechnische / elektronica industrie. Ambitie is om de marktpositie te verstevigen én het productenprogramma in toepassing en materiaalsoort te verbreden.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten