Van de Groep & Olsthoorn zet succesvolle samenwerking met Interim Manager voort

Nieuws

Arend Bos start in november achtste nieuwe opdracht via ons bureau als interim Technisch Manager
Soesterberg 16 november 2015 – Arend Bos, technisch interim manager, sinds 2000 actief voor verschillende opdrachtgevers van Van de Groep & Olsthoorn, is wederom succesvol bemiddeld. Bos is begin november gestart als Technisch Manager bij Struyk Verwo Infra, een onderdeel van CRH. In deze functie geeft hij leiding aan de technische dienst. Executive Search bureau Van de Groep & Olsthoorn staat stil bij deze succesvolle samenwerking tussen bureau, kandidaat en opdrachtgever en concludeert dat een blik van buitenaf, van de juiste interim manager met goede inhoudelijke kennis en ervaring, zich altijd terugverdient voor een organisatie.  
CRH is een toonaangevende producent van betonproducten voor infrastructurele toepassingen. Door de integratie van drie productielocaties is de organisatie volop aan verandering onderhevig. De focus van Arend Bos ligt op het inrichten van de Technische Dienst. Hij kijkt naar kwaliteit en kwantiteit qua personele bezetting om een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid te garanderen.
Arend Bos is al meer dan 15 jaar interim manager in de industrie. Eerder al werkte hij via Van de Groep & Olsthoorn voor opdrachtgevers als: A-ware, GVB, Dycore, Medisch Centrum Haaglanden, VAR, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Luvata.  Van huis uit is hij een techneut, maar gaandeweg is hij zich steeds meer gaan richten op de mensen in een organisatie. Bos: “Ik mag graag beginnen aan een klus, die als flinke uitdaging wordt gekwalificeerd. Ik kan mij goed identificeren met een organisatie en de problemen ervan. Van de Groep & Olsthoorn heeft mij meerdere keren aan uitdagende opdrachten geholpen, opdrachten waar mijn achtergrond in de techniek en interesse in de mens altijd samenkomen.”
Gertjan van de Groep, directeur Van de Groep & Olsthoorn: “Ik word vaak gevraagd naar de succesfactoren van goed interim management. Ik zie dat als een combinatie van: een daadkrachtige persoonlijkheid, zware inhoudelijke deskundigheid, goed gevoel voor organisatieprocessen, een gedegen en meetbaar plan van aanpak en inzichtelijk maken van de opbrengsten/kostenbesparingen. Mijn ervaring met Arend Bos is dat hij zich hierin goed onderscheidt. We zijn dan ook trots dat we als bureau al meermaals iets voor elkaar hebben kunnen betekenen.”


 

Van de Groep & Olsthoorn

Vaak speelt er een acuut probleem bij een organisatie dat op korte termijn opgelost moet worden door een competente manager. Van de Groep & Olsthoorn heeft een groot netwerk van ervaren zelfstandige interim managers van wie de prestaties uit het verleden bekend zijn. Neem contact met ons op via +31 (0)346 87 00 20 of via info@vandegroep.nl. Of bezoek voor meer informatie: www.vandegroep.nl/interim.
 
 
 

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten