Van de Groep & Olsthoorn versterkt team met Jan Willem Houtman

Nieuws

Groei in Executive Search en Interim Management in de industrie
Van de Groep & Olsthoorn heeft als gevolg van de toenemende vraag en groei in zijn marktsegmenten het team uitgebreid met een extra Senior Consultant: Jan Willem Houtman. Als Senior Consultant is hij verantwoordelijk voor het succesvol invullen van wervingsprocedures van management- en directieposities. Daarnaast ligt de focus van Jan Willem op het uitbouwen van relaties en het onderhouden van contact met opdrachtgevers en kandidaten.
Met zijn jarenlange ervaring in het actief zoeken en benaderen van interessante kandidaten in de branche en het voeren van sales- en adviesgesprekken met klanten of prospects, is hij een goede aanvulling voor het bureau dat zich kenmerkt op Executive Search en Interim Management voor bedrijven in de industrie, techniek en logistiek. Jan Willem werkt al sinds 2005 in de wervings- en selectiebranche, achtereenvolgens bij Ebbinge & Company, BuildingCareers en vanuit zijn eigen onderneming Involved Search. Van de Groep & Olsthoorn kan met het uitbreiden van het consultantsteam tegemoet komen aan de toenemende vraag van opdrachtgevers uit de markt.
Jan Willem over zijn  keuze voor Van de Groep & Olsthoorn: “Gertjan en zijn bureau zijn voor mij geen onbekenden. Mijn hart voor en ervaring met Executive Search binnen de Techniek sluiten naadloos aan bij het bureauprofiel van Van de Groep & Olsthoorn. Het is een solide bureau met een goede reputatie. Ik draag daar graag mijn professionele steentje aan bij.”

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten