Van de Groep & Olsthoorn kondigt uitbreiding van het Directieteam aan

Bekendmaking nieuwe Directie en organisatiestructuur bij Van de Groep & Olsthoorn

Wij zijn als Van de Groep & Olsthoorn, al 45 jaar een vooraanstaande naam in executive search en interim-management binnen de techniek en industrie. Al jaren helpen wij organisaties bij het vormen en versterken van het Directieteam. Graag kondigen wij een verandering aan in onze eigen organisatiestructuur en ons nieuwe Directieteam, bestaande uit het ervaren driemanschap: Wim de Kruijf (Algemeen Directeur), Gertjan van de Groep (Commercieel Directeur) en Bert-Jan de Visser (Operationeel Directeur). Deze aanpassing is bedoeld om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de veranderende marktbehoeften en om de banden met zowel klanten als kandidaten te versterken.

“Ik ben enthousiast over mijn nieuwe rol als Commercieel Directeur bij Van de Groep & Olsthoorn,” zegt Gertjan van de Groep, als naamgever van het bedrijf de drijvende kracht achter deze verandering. “Mijn ervaring van ruim 25 jaar in de sector stelt me in staat om als sparringpartner van waarde te zijn voor DGA’s, directieteams, RvC’s en investeerders bij het vormgeven van hun leiderschapsteams.” De verschuiving naar deze nieuwe functie biedt Gertjan de mogelijkheid om een nog sterkere band te creëren met klanten en samen met hen te werken aan de invulling van cruciale leiderschapsposities.

De keuze voor een Directieteam is gericht op het versterken van de positie van Van de Groep & Olsthoorn als vooraanstaand speler in Executive Search & Interim Management.

Met Gertjans verandering naar zijn nieuwe rol, treedt Wim de Kruijf aan in de rol van Algemeen Directeur. “Wims begrip van technologie en innovatie gecombineerd met zijn frisse blik op mens én strategie, maakt hem de perfecte kandidaat om ons bedrijf te leiden in deze nieuwe fase”, aldus Gertjan. “In deze rol kan ik 15 jaar ervaring binnen alle onderdelen van Van de Groep & Olsthoorn combineren met mijn achtergrond als socioloog én mijn interesse in innovatie, strategie en ondernemerschap”, vertelt Wim.

Bert-Jan de Visser, een sleutelfiguur met meer dan 20 jaar ervaring bij Van de Groep & Olsthoorn, neemt de rol van Directeur Operations met veel passie en enthousiasme op zich: “Mijn focus ligt op het verbeteren van onze dienstverlening en het waarborgen van de kwaliteit van onze executive search en interim-management. Door onze werkprocessen te optimaliseren en mijn uitgebreide netwerk te benutten, streef ik ernaar om met ons sterke team de meest uitdagende opdrachten succesvol in te vullen.

De keuze voor een Directieteam is gericht op het versterken van de positie van Van de Groep & Olsthoorn als vooraanstaand speler in Executive Search & Interim Management. Met een focus op innovatie, de nieuwe generatie leiders en de uitbreiding naar aanpalende sectoren, zijn we klaar om onze groeiambities te realiseren.

Deze veranderingen en initiatieven onderstrepen de toewijding van Van de Groep & Olsthoorn aan kwaliteit, innovatie, en het realiseren van de perfecte match tussen klant en kandidaat, met een sterke focus op de toekomst van Techniek & Industrie.

De toetreding van Quirine Lisman tot het team, met haar specifieke focus op de foodsector, onderstreept onze ambitie om onze dienstverlening uit te breiden en te diversifiëren. “De sectoren food en food ingredients sluiten naadloos aan bij ons bestaande netwerk. Met Quirine aan boord, die een rijke ervaring in deze sectoren meebrengt, versterken we onze positie en verbreden we onze expertise,” benadrukt Gertjan.

Daarnaast richt Gertjan zich steeds vaker op de bemiddeling van commissarissen, een gebied waarin hij een sterk netwerk en eveneens expertise in heeft opgebouwd. Mede dankzij zijn afronding van de commissarissencyclus aan Nyenrode en de succesvolle plaatsingen van enkele commissarissen is dit een discipline waar hij meer focus op gaat leggen.

Met het Future Excellence-programma tot slot, leggen we de nadruk op het identificeren en begeleiden van de volgende generatie leiders in de techniek en industrie. “We zijn continu op zoek naar opkomend talent en zorgen ervoor dat we in contact blijven met deze veelbelovende leiders, wat regelmatig resulteert in succesvolle bemiddelingen uit dit programma,” legt Wim uit.

De nieuwe structuur belichaamt de focus op het team bij Van de Groep & Olsthoorn. Door iedereen in te zetten op zijn sterktes, wordt de samenwerking binnen de directie geïntensiveerd. Deze veranderingen en initiatieven onderstrepen de toewijding van Van de Groep & Olsthoorn aan kwaliteit, innovatie, en het realiseren van de perfecte match tussen klant en kandidaat, met een sterke focus op de toekomst van Techniek & Industrie.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten