Van de Groep & Olsthoorn helpt Ventilex bij realisatie groeidoelstellingen

Nieuws
  • Nieuwe Managing Director en Commercial Director van start

Ventilex gaat 2017 van start met twee nieuwe MT-leden: Herman Vis – Managing Director en Paul Gossink – Commercial Director. Afgelopen jaar ondersteunde Van de Groep & Olsthoorn het bedrijf op succesvolle wijze bij het vinden van deze senior managers die de nieuw ingezette koers gaan vormgeven.

Niche-speler Ventilex is producent van industriële drogers en luchtontvochtigers in de procesindustrie. Mondiaal mag Ventilex zich tot de top in haar segment rekenen. Het bedrijf, dat al meer dan 50 jaar bestaat, maakt onderdeel uit van de Industry International Group. Sinds 2015 stelt Ventilex hogere eisen aan zijn leverperformance, veiligheid en ondernemerschap. Daarnaast heeft het bedrijf ambitieuze groeidoelstellingen. Dankzij de aanwezige kwaliteit, ervaring en de hoge mate van betrokkenheid in de organisatie is het bedrijf ervan overtuigd het aanwezige marktpotentieel verder te kunnen benutten. Om de groeidoelstellingen vorm te geven was er behoefte aan een kwaliteitsimpuls in het managementteam.
De eerste succesvolle search die Van de Groep & Olsthoorn uitvoerde was die naar een ervaren Managing Director die de projectbeheersing en operationele bedrijfsvoering binnen deze onderneming op een hoger plan dient te brengen. Deze positie is ingevuld door beroepsverbeteraar Herman Vis. Vis is een ervaren manager/directeur die de laatste jaren in diverse technische omgevingen werd ingehuurd als verbetermanager voor het ontwikkelen van de operationele processen. Zo werd hij in 2015 ingezet via Van de Groep & Olsthoorn als Interim Plant Manager bij Burgerhout, een innovatief bedrijf gericht op rookgasafvoer en luchtdistributie.
Deze maand ging ook Paul Gossink van start, die door Van de Groep & Olsthoorn is aangedragen om de positie van Commercial Director te bekleden. Commercieel/technisch manager Gossink was Business Unit/General Manager bij diverse bedrijven in de medische en voedingsmiddelenindustrie. Met zijn ruime internationale ervaring als Commercial Director zal hij zorgdragen voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de wereldwijde verkoop- en aftersales-strategie bij Ventilex.
Meer weten over Ventilex? Bezoek de website: www.ventilex.com

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten