Succesvolle Interim Managers Elevator Pitch Day bij Van de Groep & Olsthoorn

Nieuws

Op 15 mei is de eerste Interim-Pitchday gehouden. Omdat we merken dat de markt hard aantrekt, zowel voor vaste functies als voor interimfuncties, hebben we besloten om eens kennis te maken met een nieuwe groep interimmers. We bemiddelen al bijna 35 jaar zelfstandige interim managers, en vele van onze kandidaten plaatsen we regelmatig en kennen we dus goed. Maar het is altijd goed om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe netwerken aan te boren. Bij interimmers is er echter vaak geen gelegenheid om naar aanleiding van een opdracht kennis te gaan maken: de tijd ontbreekt, omdat de interimmer liefst vandaag al aan de slag moet.
Om in korte tijd veel kandidaten te leren kennen hebben wij een dag georganiseerd waarop een aantal zelfstandige Interim Managers is uitgenodigd om in 3 kwartier zichzelf aan onze consultants te presenteren. Het aantal aanmeldingen was boven verwachting, dus we hebben helaas vrij streng moeten selecteren. We hebben een selectie gemaakt van allerlei specialisaties, zoals sales, operations, finance, turnaround, logistiek/supply chain, HR, en operations. Binnen de specialisaties hebben we kandidaten gezocht uit zeer uiteenlopende branches, uiteraard voornamelijk uit de industrie, maar ook mensen vanuit een heel andere invalshoek, zoals overheidsgerelateerd.
Uiteindelijk zijn onze 5 consultants de dag bezig geweest met interviews. Dat zijn vermoeiende dagen, dat kan ik u verzekeren, maar het resultaat is er ook naar: leuke gesprekken met interessante mensen, dat geeft altijd weer nieuwe inzichten en energie, wetende dat wij onze klanten nog beter kunnen helpen. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Heeft u een acuut probleem waarvoor u een ervaren Interim Manager zoekt die speciaal voor deze opgave geselecteerd wordt (dus niet vanaf de reservebank wordt geplukt): neem dan contact met ons op: wij gaan voor u aan de slag!

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten