Sfeerimpressie Workshop Personal Branding Interim Managers

Nieuws

Vrijdag 24 oktober organiseerde Van de Groep & Olsthoorn de Interim Managers Workshop Personal Branding met aansluitend netwerkdiner. Het landgoed van het Instituut voor Wijsbegeerte in Leusden was het decor voor deze inspirerende middag voor interim managers actief in de Nederlandse Industrie.
Senior consultant bij Van de Groep & Olsthoorn, Bauke Wolters, opende de middag met een presentatie van de belangrijkste resultaten van het onderzoek ‘Interim Management in de Industrie.’ Vervolgens nam gastspreker Saskia Postma, de Personal Branding Coach, de aanwezigen mee in de nieuwe manier van marketing, waarbij het draait om jezelf als een sterk merk in de markt te zetten, zodat klanten jouw expertise gaan herkennen en waarderen. Geïnteresseerden kunnen hier ook een gratis ebook over downloaden. Dit e-book  gaat erover hoe je minder kunt werken en meer kunt verdienen. Ook het artikel: ‘Hoe word je opmerkelijk?’ geeft mooie achtergronden over hoe je als interim manager gericht kunt werken aan een sterke positionering, zodat je leuke opdrachten, klanten of banen naar je toe kunt trekken.
Voor meer informatie of vragen, bekijk onze website www.vandegroep.nl/interim of neem contact op met: Kirsten Hummel via kirsten@vandegroep.nl 
[cycloneslider id=”workshop”]

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten