Offshore Energy 2013: een netwerkbeurs van niveau

Nieuws

Amsterdam RAI, 24 oktober 2013 – Op 15 en 16 oktober werd in Amsterdam RAI de zesde Offshore Energy Exhibition & Conference gehouden. Van de Groep & Olsthoorn was wederom aanwezig en bezocht klanten en relaties. In het Human Capital Panel, werd de toenemende schaarste aan technisch talent en de impact daarvan op de concurrentiepositie van Nederland besproken. Van de Groep & Olsthoorn kent de sector en de uitdagingen van goed personeel. Wij ervaren dagelijks dat de Nederlandse manager het verschil kan maken. En spelen hierop in door de passende (senior) manager en directiefunctionarissen te vinden voor een groot en toenemend aantal opdrachtgevers in de offshore, zowel nationaal én internationaal.

Het tweedaagse evenement werd bijgewoond door 9123 internationale bezoekers, een stijging van 20 % ten opzichte van vorig jaar. Voor de zesde keer op rij kende Offshore Energy groeiende aantallen, ook bij de exposanten. Volgens organisator Navingo presenteerden bijna 500 exposanten (414 in 2012 ) hun ideeën, producten en diensten aan deze industrie. De tentoonstelling werd uitgebreid van één naar drie hallen en kende voor het eest een collectieve deelname in de vorm van het China Paviljoen.

De offshoremarkt heeft te kampen met een imago van olie, vuile handen en smerig werk. Maar de realiteit is heel anders. Deze sector omvat veel meer dan alleen olievelden ontginnen. Er vinden unieke projecten plaats op verschillende plekken in de wereld, waar met grote installaties en de nieuwste high tech technieken wordt gewerkt. Met name de markt van windenergie neemt een toevlucht. Hoe kan de offshore sector zorgen voor een goede instroom van gekwalificeerde en getalenteerde mensen? Mede door ons grote kandidaten- en relatienetwerk van hoog opgeleide managers in deze branche vullen wij nagenoeg iedere rol succesvol in. Benieuwd naar de management- en directieposities die recent door ons zijn bemiddeld?

Bekijk onze referenties. Voor meer informatie over onze dienstverlening of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met ons opnemen, via info@vandegroep.nl of op 0346 87 00 20. Vraag naar Gertjan van de Groep of Bert-Jan de Visser.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten