Manager Bedrijfsbureau van start bij NTS Combimetaal

Nieuws

Johan van Ooijen is een aantal maanden geleden gestart in zijn rol als Manager Bedrijfsbureau bij NTS CombiMetaal in Bergeijk. Na eerder succesvol ingevulde procedures werd Van de Groep & Olsthoorn wederom als partner ingeschakeld. NTS CombiMetaal is bezig met een ambitieus verbeteringsprogramma om groei te realiseren. Hiertoe worden interne logistieke processen sterk vernieuwd met behulp van lean manufacturing en workflow management; de nieuwe Manager Bedrijfsbureau heeft als opdracht deze vernieuwing mede vorm te geven. Hiervoor werkte Van Ooijen bij verschillende bedrijven in de productie en toelevering, waaronder als Bedrijfsleider bij PMB-UVA en Maas Reusel.
NTS CombiMetaal is is part supplier voor specifieke plaatwerksamenstellingen en onderdeel van de NTS-Group, bestaande uit 14 complementaire bedrijven in Nederland, Tsjechië, Israël en China.  Van Ooijen is verantwoordelijk voor de planmatige en logistieke aansturing van het productieproces, inkoop, uitbesteding, technische werkvoorbereiding en de expeditie. Hierin werkt hij samen met de afdelingen projectmanagement, verkoop en de productieleiding. Johan van Ooijen: “NTS bevindt zich midden in een heel interessant proces. Doelstelling van de vernieuwing is een hogere flexibiliteit, hogere leverbetrouwbaarheid, minder onderhanden werk (OHW) en betere kwaliteitsbeheersing. Met name het vernieuwen van interne logistieke processen in combinatie met de brede verantwoordelijkheid maakt dat deze opdracht me op het lijf is geschreven.”
Bauke Wolters, senior consultant Van de Groep & Olsthoorn: “Wij zochten voor deze functie uitdrukkelijk naar een energieke kandidaat die de vernieuwing van de bedrijfsprocessen in goede samenwerking met directie, collega’s en medewerkers vorm kan geven. Johan past goed in dit profiel en we wensen hem dan ook veel succes bij NTS. ”
Over NTS Combimetaal
NTS CombiMetaal, gevestigd in Bergeijk, is part supplier voor specifieke plaatwerksamenstellingen, maar ook bedenker en uitvoerder van hoogwaardige plaatwerkoplossingen zoals frames en omkastingen. De klanten bevinden zich in verschillende hoogwaardige industriële sectoren, zoals medisch, grafisch, automotive, elektrotechniek, defensie en de semiconductorindustrie.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten