Wegens succes herhaald: Interim Managers Elevator Pitch Day – 3 juli 2014

Nieuws

Op 15 mei is de eerste Interim-Pitchday gehouden. Omdat we merken dat de markt hard aantrekt, zowel voor vaste functies als voor interimfuncties, hebben we besloten om eens kennis te maken met een nieuwe groep interimmers. We bemiddelen al bijna 35 jaar zelfstandige interim managers, en vele van onze kandidaten plaatsen we regelmatig en kennen we dus goed. Maar het is altijd goed om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe netwerken aan te boren.
Om in korte tijd veel kandidaten te leren kennen organiseren wij op donderdag 3 juli wederom een dag waarop een aantal zelfstandige Interim Managers in 3 kwartier zichzelf aan onze consultants kunnen presenteren.
Bent u al jaren actief als interim manager, maar hebben we nog niet eerder persoonlijk kennis gemaakt? Dan nodigen we u graag uit om uzelf te presenteren bij ons op kantoor in Soesterberg. Bekijk het functieprofiel op onze website en maak uw interesse kenbaar. De interim managers die het beste aansluiten bij ons profiel ontvangen een uitnodiging voor de Finding Excellence, Elevator Pitch Day op donderdag 3 juli.
 

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten