Vernieuwde Interim Management brochure

download onze nieuwe brochure

De markt staat onder druk, de arbeidsmarkt is in 50 jaar niet zo krap geweest. Tegelijkertijd zijn organisaties bezig met grote transities of staan ze aan de vooravond hiervan. Grote uitdagingen die vragen om expertises en ervaring. Nu is het moment om aan Interim Management te denken. De Managers van Van de Groep & Olsthoorn zijn veelal overgekwalificeerde en ervaren professionals die snel tot de kern van een probleem komen.

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van Interim Management voor uw organisatie? Lees dan onze vernieuwde Interim Management brochure, met daarin onder andere de volgende onderwerpen:

  • Interim Management voor uw organisatie
  • Onze werkwijze
  • Waarom kiezen voor interim Management?
  • Onze Interim Management netwerken

De brochure is beschikbaar als download.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten

Recent vierden wij als team van Van de Groep & Olsthoorn mijn 12,5-jarig jubileum bij het bedrijf. Een mijlpaal voor mij, maar vooral ook een bijzonderheid in algemene zin om als 32-jarige al 12,5 jaar bij dezelfde werkgever te werken. Wij vonden het een mooi moment om daarom eens stil te staan bij deze periode die gekenmerkt wordt door ontwikkeling; de ontwikkeling van een organisatie en de ontwikkeling als mens.

Duurzaamheid, sustainability, CO2-uitstoot, energietransitie, footprint; er zijn vele modieuze termen voor “verstandig met de wereld omgaan”. En terecht. Wij stellen vast dat dit ook bij onze opdrachtgevers en kandidaten in toenemende mate speelt.