Vernieuwde Interim Management brochure

download onze nieuwe brochure

De markt staat onder druk, de arbeidsmarkt is in 50 jaar niet zo krap geweest. Tegelijkertijd zijn organisaties bezig met grote transities of staan ze aan de vooravond hiervan. Grote uitdagingen die vragen om expertises en ervaring. Nu is het moment om aan Interim Management te denken. De Managers van Van de Groep & Olsthoorn zijn veelal overgekwalificeerde en ervaren professionals die snel tot de kern van een probleem komen.

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van Interim Management voor uw organisatie? Lees dan onze vernieuwde Interim Management brochure, met daarin onder andere de volgende onderwerpen:

  • Interim Management voor uw organisatie
  • Onze werkwijze
  • Waarom kiezen voor interim Management?
  • Onze Interim Management netwerken

De brochure is beschikbaar als download.

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

De Britse symfonische-rockgroep Supertramp bracht in 1975 (45 jaar geleden alweer) de LP met de titel “Crisis? What crisis?” uit. Voor de jongeren onder ons: google maar even. Ik moet de laatste weken herhaaldelijk aan deze LP denken, niet zozeer vanwege de muziek, maar uiteraard vanwege de titel.  

Na de lancering van onze gloednieuwe website eerder dit jaar, hebben we ook onze brochure een make-over gegeven. We vertellen u hierin meer over onze expertises zoals: