Jaarverslag 2020

Download ons Jaarverslag

Het was op zijn  zachtst gezegd een bijzonder jaar. De wereld werd op zijn kop gezet en wij gingen, zoals velen deden, anders werken. Het was een jaar van aanpassen en doorzetten. Van videobellen, rondleidingen op afstand en bedrijfsuitjes op anderhalve meter. Maar ondanks alles hebben we weer mooie opdrachten afgerond.

Bent u benieuwd hoe wij dit bijzondere jaar hebben beleefd en naar de resultaten? Lees dan ons Jaarverslag over 2020.

Met daarin:

  • Onze ervaringen in 2020
  • Het jaar in cijfers
  • Afgeronde opdrachten
  • Het team aan het woord over 2020

Het jaarverslag is beschikbaar als download.

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

Voor onze klanten binnen het Private Equity-domein is het van groot belang om goed inzicht te hebben in de deelnemingen. Vragen als “Hoe kan de output worden verhoogd”, “Waar kunnen kosten worden verlaagd?” of “Waar kan de kwaliteit worden verbeterd?” spelen hierbij een belangrijke rol en zijn essentieel om optimaal rendement uit investeringen te halen.

In 2019 werden wij al aangenaam verrast met het nieuws dat wij op de tweede plaats stonden van de beste Executive Searchbureaus van Nederland in de Management Team top 1000. En in 2020 hebben wij dit wederom voor elkaar gekregen. Een behoorlijke prestatie voor een gespecialiseerd bureau als het onze. Wij durven daarmee wel te zeggen dat we behoren tot de top van Executive Search-bureaus in de Techniek & Industrie. En daar zijn we meer dan trots op!