Derde jaar op rij in de top 5 van de MT1000

Wederom één van de beste Executive Searchbureaus van Nederland

Met trots kunnen wij met u delen dat wij voor de derde jaar op rij in de top 5 Executive Search-bureaus van de MT1000 staan. Een mooie waardering voor het werk dat we verrichten en de hoge kwaliteit die wij ambiëren. Een ambitie die we ook in 2022 weer zullen waarmaken.

De MT1000 is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland uitgevoerd door MT/Sprout (voorheen Management Team). In samenwerking met de Amsterdam Centre for Business Innovation wordt zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met zakelijke dienstverleners in verschillende categorieën. De dienstverleners worden beoordeeld op: productleiderschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering.

Uiteraard aan alle collega-bureaus in de lijst: van harte gefeliciteerd!

 

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

In oktober van dit jaar vond de jaarlijkse Annual Grand Meeting van de International Executive Search Federation (IESF) plaats in Barcelona. Tijdens deze meerdaagse conferentie met alle partners van het IESF is Gertjan van de Groep officieel benoemd tot nieuwe President van dit netwerk. Hij volgt hiermee Victor Carulla uit Spanje op, die de rol drie jaar met succes heeft vervuld. Als nieuwe President van IESF gaat Gertjan zich inzetten om de internationale samenwerking op Executive Search-gebied tussen de 50 kantoren, verspreid over 22 landen, te versterken.