Internationale ambities

Nieuws

Net als in 2012 is Managing Director Gertjan van de Groep ook in september 2013 weer op zakenreis geweest in Singapore. Veel van de klanten en contacten van Van de Groep & Olsthoorn zijn internationaal actief en vragen regelmatig om voor hen management- en directieposities in het buitenland te vervullen, met Nederlandse expats of andere nationaliteiten.Gertjan van de Groep heeft in Singapore 12 klanten bezocht en is aanwezig geweest op een aantal netwerkbijeenkomsten.

Gertjan: “Singapore bruist, groeit en bloeit, dat heb ik vorig jaar gemerkt en dit is nu weer bevestigd. Het is opvallend hoeveel succesvolle Nederlandse ondernemers in Singapore aanwezig zijn, van multinationals tot mensen die als éénpitter beginnen en binnen enkele jaren tientallen tot honderden mensen in dienst hebben”. Singapore staat natuurlijk bekend als havenstad en als hub naar Azië, maar de Nederlandse ondernemers zijn werkelijk van alle markten thuis, zoals logistiek, offshore, scheepsbouw, high tech, food, luchtvaart en consultancy. Gertjan: “Met onze contacten in de internationale zakenwereld helpen we opdrachtgevers bij hun uitdagingen. De Executive Search & Interim Management kant lossen we graag zelf op, maar wij brengen onze klanten ook regelmatig in contact met gespecialiseerde bedrijven voor andere vraagstukken. “

En dat niet alleen in Singapore. De laatste jaren heeft Van de Groep & Olsthoorn recruitment-opdrachten gedaan in onder meer Qatar, Saoedi-Arabië, Bangkok, Singapore, USA, maar ook in Europese bestemmingen zoals Duitsland en België. Heeft u een internationaal vraagstuk? Of ambieert u een internationale carrière? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Gertjan van de Groep of Bert-Jan de Visser, op 0346 87 00 20 of via info@vandegroep.nl.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten