Interim Management bij Van de Groep & Olsthoorn sterker dan ooit

Nieuws

Natuurlijk is Van de Groep & Olsthoorn bij u bekend als dé gesprekspartner bij het vinden van Managers en Directie voor vaste functies. Maar gelukkig kennen veel van onze klanten ons ook als bemiddelaar voor Interim Management en Detachering. En 2013 was voor ons daarin een succesvol jaar, iets dat we graag doorzetten en uitbouwen in 2014.

De discussie bij Interim Management is bijna altijd dezelfde: er is een acuut probleem dat op korte termijn opgelost moet worden door een competente kandidaat. En het werk van deze kandidaat moet uiteraard meer opleveren dan kosten. Het is dan erg aanlokkelijk om allereerst naar de prijs te kijken, omdat dat iets is dat van te voren vastligt. De opbrengst moet nog maar afgewacht worden. Gelukkig kunnen wij putten uit een groot reservoir van ervaren zelfstandige interim manager van wie de prestaties uit het verleden bekend zijn. Wij kennen onze mensen, hebben zeer regelmatig contact met hen, en het is niet voor niets dat wij telkens teruggrijpen op dit bestand. Ja, ook wij kunnen ‘even snel’ iemand vinden die zichzelf op internet etaleert als een ervaren interim manager met een grote staat van dienst. Het is helaas zo, dat in deze crisistijd veel mensen kiezen voor het vak van interim manager omdat ze daarmee hopen snel geld te verdienen en/of uiteindelijk een vaste baan te verdienen.
En daar is niets mis mee, maar de échte interim manager zoals wij die kennen gaat uit van een andere basis: die wil zijn kennis en ervaring inzetten om uw probleem op te lossen. Hij is niet geïnteresseerd in een lang dienstverband, maar heeft eigenlijk als hoogste doel om zo snel mogelijk weer weg te zijn met achterlating van een organisatie waar het probleem is opgelost. Deze specialisten zijn niet goedkoop, maar hebben wel het hoogste rendement en daarmee de beste prijs/prestatieverhouding. Deze mensen kiezen ook hun opdrachten uit op basis van gelijkwaardigheid met u als opdrachtgever, en schromen niet om een opdracht die niet in hun werkgebied past, te weigeren.

Veel kortetermijn-ingrepen hebben ook kortetermijn-effecten. De managers die Van de Groep & Olsthoorn inzet staan ervoor dat hun werk ook op lange termijn effect heeft. Dat hebben ze in de afgelopen jaren bewezen bij interim opdrachten als bijvoorbeeld CEO, COO, Algemeen Directeur, Vestigingsdirecteur, Inkoopdirecteur, Maintenance Manager, Engineering Director, Lean-Manager of Project Manager. En dat in zeer diverse industrieën en zowel binnen als (ver) buiten Nederland.
Interim Management is een vak voor specialisten, met grote impact op uw bedrijfsvoering. En om de juiste interimmer op de juiste plek te krijgen heeft u een bemiddelaar nodig met kennis van zaken, zowel aan de opdrachtgevers- als aan de opdrachtnemerskant. Met 35 jaar ervaring in de industrie heeft Van de Groep & Olsthoorn deze ervaring en netwerken, en wij zijn u graag van dienst.

Belt u ons voor een afspraak? 0346-87 00 20. Of bekijk onze website voor meer informatie.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten