Hannover Messe 2014 kleurt oranje

Nieuws

Met ruim 4.000 vierkante meter aan standruimte is de Nederlandse technologische industrie in 2014 nadrukkelijk aanwezig op de Hannover Messe. Van 7 tot en met 11 april is Nederland volgend jaar officieel partnerland op de Messe, de grootste technologiebeurs ter wereld. 
FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink is namens de gehele Nederlandse technologische industrie hetgezicht op de Hannover Messe: “Onze technologische industrie is geroemd om de creatieve high-end oplossingen in nichemarkten. Ik ben er ontzettend trots op dat we dit volgend jaar met zovelen  kunnen demonstreren op de Hannover Messe.” Brancheorganisaties, bedrijven en de Nederlandse overheid hebben de handen ineen geslagen om de status van partnerland zo goed mogelijk te benutten. Centraal punt op de beurs staat straks een Holland Paviljoen van 1.700 vierkante meter. Daarnaast zetten brancheorganisaties zoals FME, Nevat, Brainport Industries en Metaalunie diverse decentrale paviljoens op, zoals een groot paviljoen voor toeleveranciers en paviljoens rond thema’s als ‘high tech’, ‘energy’ en ‘metropolitan solutions’.
Grootste technologiebeurs
De Hannover Messe is de grootste technologiebeurs ter wereld. De beurs trekt ieder jaar ruim 220.000 bezoekers, uit meer dan 90 landen. In 2013 bood de Hannover Messe  ruimte aan 6.550 exposanten uit 62 landen. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen richting Duits bedrijfsleven, maar ook naar de grote (internationale) media, de vakpers, politici en opinieleiders. Ieder jaar kiest de beurs één partnerland dat extra in de spotlights staat. In eerdere jaren waren dat onder meer China en Rusland, in 2014 is Nederland partner. De Hannover Messe vindt volgend jaar plaats van 7 tot en met 11 april.
Zie ook: www.fme.nl/hannovermesse

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten