Tweede plaats beste Executive Search bureaus van Nederland

Notering in MT:1000
Nieuws

Wij zijn trots op onze tweede plaats notering in de lijst van beste dienstverleners binnen de Executive Search in de MT:1000.

Jaarlijks vraagt Management Team duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners zij graag zaken doen. Wij zijn er trots op dat wij zo’n hoge waardering krijgen binnen ons vakgebied.

Uiteraard ook onze felicitaties aan alle collega’s voor hun notering!

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

Op de dag dat ik dit schrijf overschrijden de temperaturen voor het eerst dit jaar weer de 30 graden Celsius. De coronacijfers dalen in rap tempo, en dit weekend hebben mijn vrouw en ik voor het eerst weer genoten van heerlijk eten in een restaurant. Oké, we werden om 10 uur de tent uitgezet, maar dat mocht de pret niet drukken. Nu zijn de examenuitslagen bekend, de geslaagden vieren uitgebreid buiten en kijken samen naar het EK. En omdat het buiten warm is en de ramen openstaan is er dus best wat lawaaioverlast; ach, we gunnen het ze, dus we klagen niet. En helaas, de files zijn er ook weer!

In de Industrie & Techniek is er momenteel veel vraag naar kwalitatief goede Interim Managers. Zowel bedrijven die de vraag naar hun producten of diensten zien stijgen en daarop moeten schakelen, als bedrijven die een stap zetten naar industry 4.0. Wat de reden ook is, wat keer op keer weer blijkt is dat door de verscheidenheid in kennis en ervaring een goede Interim Manager geschikt is voor vrijwel elke uitdaging binnen uw organisatie.