Supply Chain

Logistiek, inkoop, lean processen en material planning. Slechts een greep uit de facetten van Supply Chain Management. De Supply Chain Manager of Director is continu bezig met het optimaliseren van processen en afwegen van kosten ten opzichte van planning en opslag. Een geoptimaliseerde Supply Chain zorgt voor korte doorlooptijden, snelle levering, tevreden klanten en lage kosten.

Bent u Manager of Directeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Supply Chain? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u proactief informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.

Gerelateerd

Van de Groep & Olsthoorn organiseert regelmatig bijeenkomsten in samenwerking met managers en directeuren uit zijn netwerk, werkzaam in de techniek en industrie, om bij te praten over hun vakgebied. Mede door de corona-maatregelen vroeg deze editie om creativiteit: daarom vond op 30 oktober een eerste digitale versie plaats van de Ronde Tafel Supply Chain Management. Vier Supply Chain Managers gingen met elkaar in gesprek over de veranderingen in hun vak, de marktontwikkelingen en de trends die zij zien voor 2021. Aan de virtuele tafel namen plaats: Victor Schut (Corus – Tata Steel), Peter Bouwsema (Cap Gemini, Wavin en Neways Electronics), Jan Willem Bos (ASML, IHC en Bayards) en Roland Slegers (al geruime tijd Interim Manager en Docent in supply chain). Met deze mooie mix aan ervaringen van deze managers zijn de uitdagingen besproken op het vlak van Supply Chain Management.

Blog

Collega Bauke Wolters beschreef het al in zijn blog Tijden veranderen (en wij veranderen met hen). Sinds de coronacrisis begon zien wij een groeiende vraag naar kundige Supply Chain Managers. Er is bij veel bedrijven veel aandacht voor de supply chain en de veranderingen die deze ondergaat of nog moet ondergaan. Een onzekere toekomst en onzekere omstandigheden vragen om flexibiliteit en een herinrichting van de supply chain. Maar met welke uitdagingen krijgen Supply Chain Managers nu mee te maken? Wij zetten er een aantal uiteen.

Blog

Het zijn vreemde tijden. Een deeltje erfelijk materiaal van een paar nanometer heeft de mensen over de hele wereld in rep en roer gebracht. België en Nederland verwijten elkaar wederzijds dat ze oranje zijn. Vakanties worden geboekt en gecanceld, vliegvelden veranderen in parkeerplaatsen. De helft van alle kranten wordt volgeschreven over het Virus.

Interview

Het leek Eric Hengst een logische stap om na zijn technische opleiding in een productieomgeving te starten. Toch merkte hij vrijwel meteen dat zijn interesse breder was dan techniek alleen. “Ik ben nieuwsgierig naar alle aspecten van bedrijfsvoering en heb daarom ook bedrijfskunde gestudeerd.”