Commercie

De klant centraal, daar draait het om bij commerciële posities. Van Marketing en Sales Manager tot Service Director. De behoefte van de klant en de merk/productbeleving bepalen het commerciële succes van de organisatie. Zowel de CCO en Commercieel Manager zijn continu bezig om vraag en aanbod samen te brengen en optimaal op elkaar af te stemmen. Enkel met een goede service, klantbeleving en het juiste product/dienst op het juiste moment wordt commercieel succes behaald.

Bent u Manager of Directeur en op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Blog

Nu we zo met z’n allen een aantal weken bezig zijn, merk je dat de rust zowel thuis als op het werk weer terugkeert. Zakelijk heeft men de interne communicatie op de rit en de operatie in veel gevallen draaiende weten te houden, zij het in de “corona-stand”. Nu is het tijd om de blik ook weer naar buiten te richten. Hoe gaat u om met uw externe contacten? Met klanten, leveranciers en andere stakeholders?