Eerste editie technologie-vierdaagse: World of Technology & Science

Nieuws

 De vakgebieden industriële automatisering, elektronica, aandrijftechniek en laboratoriumtechnologie worden onder de aandacht te gebracht in een nieuwe beurs: ‘World of Technology & Science’. In combinatie met de VNU-beurzen Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing is resulteert dat in een nieuwe technologie-vierdaagse in de Jaarbeurs Utrecht die op dinsdag 30 september de deuren opende. Ook Van de Groep & Olsthoorn bezoekt op deze beurs een groot aantal klanten. Ontmoeten wij u daar ook? Bel ons gerust voor het maken van  een afspraak om eens bij te praten op deze beurs. Wij zijn te bereiken op 0346 87 00 20 of via info@vandegroep.nl 
In het beursconcept is – je zou bijna zeggen zoals in het echt – geen sprake van één ‘wereld’. Het zijn er maar liefst vier: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics en World of Motion & Drives. Dit betekent niet dat er geen programmadelen zijn die onder de gezamenlijke noemer vallen. De verschillende ‘werelden’ kennen elk een eigen seminarprogramma.
FHI, Feda en Jaarbeurs Utrecht ontplooien op de ‘vierdaagse’ ook gezamenlijk nog de nodige initiatieven zoals het seminar Industrie 4.0. In april 2014 is op de Hannover Messe de industriële verkenning ‘Smart Industry – Dutch Industry fit for the future’ door FME voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink aangeboden aan premier Rutte. Wat is ervoor nodig om van Nederland een succesvol Smart Industry land te maken? Hoe houden we de Nederlandse maakindustrie internationaal concurrerend? Wat voor invloed heeft meer robotiseren en automatiseren? En hoe veranderen processen als digitale informatie de fabriek en logistiek aanstuurt? Dit zijn vraagstukken waarmee bedrijven in de industriële- en procesautomatisering volop bezig zijn of mee te maken krijgen. Tijdens het seminar op donderdagochtend 2 oktober wordt hier dieper op in gegaan door de projectleiders van de organiserende partijen (FME, TNO, min. EZ, KvK en VNO-NCW) en worden er praktijkcases behandeld door bedrijven.
Bron: www.engineersonline.nl

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten