Duurzame posities

BIJ VAN DE GROEP & OLSTHOORN

Duurzaamheid, sustainability, CO2-uitstoot, energietransitie, footprint; er zijn vele modieuze termen voor “verstandig met de wereld omgaan”. En terecht. Wij stellen vast dat dit ook bij onze opdrachtgevers en kandidaten in toenemende mate speelt.

Wij zijn bij de intake voor functies kritisch: is dit alleen een uitspraak en een foto van een bos op de website, of is hier echt sprake van een bijdrage aan duurzaamheid? Zijn er concrete doelstellingen. Zijn er KPI’s in de functiebeschrijving gerelateerd aan deze doelstellingen?

Wij hebben op dit moment een aantal vacatures, waarbij dit zeker het geval is. Als u als kandidaat een echte bijdrage wilt leveren aan de wereld waarin wij allemaal leven, en de generaties na ons, vindt u misschien wel een passende positie voor u!

Duurzaamheid, sustainability, CO2-uitstoot, energietransitie, footprint; er zijn vele modieuze termen voor “verstandig met de wereld omgaan”. En terecht.

Posities
die het verschil maken

CEO

Amsterdam

Onze opdrachtgever is ChainCraft, gevestigd in Amsterdam. ChainCraft heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld en maakt chemie circulair. Dit doen ze door het produceren van bio-based chemicaliën (vetzuren) gemaakt van voedselafval in plaats van fossiele olie en palmoliën. Sinds 2010 heeft ChainCraft zijn technologisch concept opgeschaald van laboratoriumfase, naar testfase, via een pilot naar een semi-commerciële demonstratiefabriek in Amsterdam. Vanuit organisatorisch oogpunt is ChainCraft geëvolueerd van een start-up naar een ondernemende en technologie-gedreven scale-up. De ambitie voor de komende 5 jaar is nog vele malen groter.