Metaal & Kunststof

De sectoren metaal en kunststof spelen al sinds jaar en dag een belangrijke rol in de Nederlandse maakindustrie. We zien vele ontwikkelingen in de branche, zowel op product- (onder andere de ontwikkeling van nieuwe composieten en polymeren) als op procesniveau (onder andere de circulaire economie / recycling en Industry 4.0 / IoT / 3D printing). Wij helpen onze klanten in het maken van de match tussen innovatieve directieleden en organisaties die volop in ontwikkeling zijn.

Bent u Manager of Directeur in de wereld van metalen? Bekijk dan onze actuele posities of registreer u zodat wij u informeren wanneer er een nieuwe positie beschikbaar komt. Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw organisatie of participatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gerelateerd

Interview

Het leek Eric Hengst een logische stap om na zijn technische opleiding in een productieomgeving te starten. Toch merkte hij vrijwel meteen dat zijn interesse breder was dan techniek alleen. “Ik ben nieuwsgierig naar alle aspecten van bedrijfsvoering en heb daarom ook bedrijfskunde gestudeerd.”