Uw carrière

Bent u klaar voor de volgende stap?

Bent u Manager of Directeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Techniek & Industrie? Voor zowel een vaste positie als voor een tijdelijke uitdaging als Interim Manager hebben wij hét netwerk van mooie bedrijven en uitdagende opdrachten. Wanneer u zich registreert nemen wij contact met u op als we een vacature in behandeling krijgen die aansluit bij uw kennis, ervaring en wensen. 

Het is tijd. Tijd om het verschil te maken.  Echt verschil maken. Hijs het zeil. Gooi het roer om. We zijn er klaar voor. Klaar voor de volgende stap.  Hoger...  of gewoon... anders. Omdat stil zitten niets voor ons is.  Daar zijn we te ambitieus voor.  Actief voor.  Ervaren voor. Maak hem niet alleen. Die stap. Laten we dat samen doen.

Uw volgende uitdaging
in de Techniek & Industrie

Met onze 40 jaar ervaring in deze markt en Consultants die een technische achtergrond hebben, kennen wij de markt door en door. Daarnaast verdiepen wij ons uitgebreid in u als kandidaat. Het gaat daarin niet alleen om uw kennis en ervaring, maar juist ook om de persoonlijke en culturele fit met uw potentiële nieuwe werkgever.

Dag in dag uit streven wij naar de hoogste kwaliteit, daarbij staat persoonlijke communicatie met kandidaat en opdrachtgever centraal. Transparantie en openheid is volgens ons de beste manier om tot een goede match te komen. U krijgt van ons altijd eerlijke en directe feedback.

logogrijs

Registreer
uzelf als kandidaat

Wilt u op de hoogte worden gehouden van interessante vacatures? Registreer u dan bij ons. Wanneer wij een passende positie in behandeling krijgen stellen wij u hiervan vrijblijvend via e-mail op de hoogte. Zo mist u nooit meer uitdagende Management- of Directievacatures en kunt u direct reageren wanneer de perfecte volgende stap in uw carrière langskomt.

Wij behandelen elke registratie en sollicitatie persoonlijk en zullen u nooit voorstellen bij een opdrachtgever zonder een persoonlijk gesprek met u. U kunt ervan op aan dat alle aan ons toevertrouwde gegevens discreet worden behandeld.

Heeft u wijzigingen aan uw bestaande registratie?
Update dan uw gegevens.