Van de Groep & Olsthoorn
en You Improve

Operational excellence is een strategie om de bedrijfsvoering te optimaliseren om omzet te verhogen en kosten te verlagen. Dit wordt bereikt door verspillingen uit processen te verwijderen en optimaal te presteren op het gebied van kwaliteit, snelheid, kosten en duurzaamheid.

Om een operationeel excellent draaiende organisatie te bereiken zijn er verschillende analyse- en verbetermethodes beschikbaar die afkomstig zijn uit continu verbetermethodes als Lean, TPM, Six sigma en Kaizen. Deze methodes helpen om de huidige situatie in kaart te brengen, de knelpunten te identificeren en het verbeterpotentieel te realiseren.

Excellente
Operations

Van de Groep & Olsthoorn is een executive search bureau dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van Managers en Directeuren voor technische en industriële organisaties. Van de Groep & Olsthoorn heeft een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers, en een bewezen trackrecord van succesvolle plaatsingen.

You Improve is een consultancy die organisaties helpt om Operational Excellence succesvol in te zetten. Hiervoor biedt You Improve onder andere potentieelscans, verbeterprojecten, trainingen en coaching aan. You Improve heeft een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, en een team van ervaren consultants.

Van de Groep & Olsthoorn en You Improve versterken elkaar door hun diensten te combineren en aan te bieden aan hun klanten. Zo bieden ze een totaaloplossing aan bedrijven die streven naar een excellent opererende organisatie.

Voor klanten van Van de Groep & Olsthoorn die in bijvoorbeeld een Due Dilligence fase zitten, of willen kijken hoe hun processen kunnen worden geoptimaliseerd, wordt You Improve ingeschakeld. You Improve geeft klanten inzicht in hun huidige situatie, het verbeterpotentieel en de benodigde managerial skillsets. You Improve kan ook de medewerkers trainen en coachen in de methodes en principes van continu verbeteren, zodat ze zelfstandig Operational Excellence toepassen

Blijkt er voor het implementeren en doorvoeren van Operational Excellence behoefte aan nieuw management, dan weet Van de Groep & Olsthoorn naadloos aan te sluiten op deze behoefte. Van de Groep & Olsthoorn kan die Managers leveren die de organisatie begeleiden in de cultuurverandering die nodig is voor Operational Excellence.

Door tijdens het proces nauw samen te blijven werken worden behoeften van klant en de diensten van You Improve en Van de Groep & Olsthoorn nauwkeurig op elkaar afgestemd om de klant optimaal tot dienst te zijn.